Erik Swarts

Fysiotherapeut

 

Erik Swarts is in 2016 afgestudeerd aan de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. In de jaren hierna was hij werkzaam als fysiotherapeut in de omgeving van Zaandam en Hillegom. Daar heeft hij zich gespecialiseerd in Dry Needling en Musculoskeletale Echografie. Als Allround-Fysiotherapeut ziet Erik klachten in alle soorten en maten, maar de meeste affiniteit heeft hij met schouder-, knie- en rugklachten.

Big registratie: 69921898204

 

Elk persoon met een klacht is weer een nieuwe en uitdagende zoektocht naar de beste manier om van deze klacht af te komen. Deze puzzel is wat Erik ook mooi vindt aan het vak, samen met de persoon werken aan herstel en als het even kan met een flinke dosis humor.
In zijn vrije tijd is Erik een sportief persoon. Hij loopt graag hard in het Westerpark of Rembrandtpark. Naast hardlopen houdt Erik erg van de bergen en maakt hij geregeld zijn bergschoenen flink vies met een mooie wandeling in de natuur.

Klantbeloftes: Professioneel, empatisch, gedreven.

Erik is gespecialiseerd in...

  • Echografie
  • Dry Needling
  • Hardlopen

 

Terug naar het overzicht

Ik koos ervoor om eerst het spreekuur te bezoeken. Daar werd ik erg prettig ontvangen en hebben we eerst mijn klachten en ervaringen goed doorgesproken. Dit voelde zo goed dat ik meteen een afspraak maakte voor behandeling.

Bob Vos

René Vlek van Leefstijl heeft me stap voor stap mijn eigen conclusies laten trekken, samen met mij een training op maat gemaakt, me overtuigd van krachttraining en me langzaam en opnieuw laten kennis maken met een oude liefde: hardlopen!

Wytske van Zanten

Niets dan lof voor het team van Leefstijl Fysiotherapie!
En dan vooral voor René en Rogier.
Bijna vier jaar geleden kwam ik bij René met een serieuze hardloop blessure.

Barbara Bontekoning

Na jarenlange klachten aan de knieën, eindelijk weer pijnvrij kunnen hardlopen! Er was arthrose vastgesteld en mij verteld dat ik niet meer kon hardlopen.

Jessica de Jager

Zeer fijne en zorgvuldige benadering van mijn klachten. Na 2 afspraken al duidelijke verbetering. Er wordt erg goed geluisterd. Oefeningen zijn goed toe te passen in dagelijks leven. Locatie is schoon en prettig. Voel meer souplesse in mijn onderrug.

Marlies de Vries

De beweeglijkheid en kracht namen steeds verder toe. En na zo’n vier maanden begeleiding door Muriël stond ik weer pijnvrij op de tennisbaan.
Ja, dit lofstukje is geschreven door een dankbaar mens. Muriël, super bedankt voor je goede zorgen, je rust en vertrouwen.

K Baars