Missie & Visie

Leefstijl Fysiotherapie & Training is een dynamische, actieve praktijk met een duidelijke missie en visie. Onze praktijk is modern, licht en ruimtelijk op gezet met uitgebreide trainingsfaciliteiten.

Missie

Door een transparante en moderne fysiotherapiepraktijk neer te zetten, bieden wij hoogstaande kwalitatieve paramedische zorg aan iedereen met klachten aan het bewegingsapparaat. Deze kwaliteit waarborgen wij door continue innovatie. Als praktijk streven wij naar de beste kwaliteit zorg. Natuurlijk staat aandacht voor jou als individu hierbij voorop. Het is belangrijk dat jij je prettig en op je gemak voelt tijdens de behandelingen. Daar doen we alles aan, zowel door inrichting van de praktijk en het benaderen van jou als klant.

Visie

  1. Behandelmethodes gebruiken die in de praktijk hebben bewezen effectief te zijn. Het doel is altijd om het behandelniveau te verbeteren.
  2. Inzicht van jou als klant in je lichamelijke klachten vergroten en daardoor zelfstandigheid en betrokkenheid creëren bij jouw herstelproces.
  3. Door inzicht en informatie te bieden zorgen dat je preventief handelt.

Ik koos ervoor om eerst het spreekuur te bezoeken. Daar werd ik erg prettig ontvangen en hebben we eerst mijn klachten en ervaringen goed doorgesproken. Dit voelde zo goed dat ik meteen een afspraak maakte voor behandeling.

Bob Vos

René Vlek van Leefstijl heeft me stap voor stap mijn eigen conclusies laten trekken, samen met mij een training op maat gemaakt, me overtuigd van krachttraining en me langzaam en opnieuw laten kennis maken met een oude liefde: hardlopen!

Wytske van Zanten

Niets dan lof voor het team van Leefstijl Fysiotherapie!
En dan vooral voor René en Rogier.
Bijna vier jaar geleden kwam ik bij René met een serieuze hardloop blessure.

Barbara Bontekoning

Na jarenlange klachten aan de knieën, eindelijk weer pijnvrij kunnen hardlopen! Er was arthrose vastgesteld en mij verteld dat ik niet meer kon hardlopen.

Jessica de Jager

Zeer fijne en zorgvuldige benadering van mijn klachten. Na 2 afspraken al duidelijke verbetering. Er wordt erg goed geluisterd. Oefeningen zijn goed toe te passen in dagelijks leven. Locatie is schoon en prettig. Voel meer souplesse in mijn onderrug.

Marlies de Vries

De beweeglijkheid en kracht namen steeds verder toe. En na zo’n vier maanden begeleiding door Muriël stond ik weer pijnvrij op de tennisbaan.
Ja, dit lofstukje is geschreven door een dankbaar mens. Muriël, super bedankt voor je goede zorgen, je rust en vertrouwen.

K Baars

Ik had chronische pijn in 1 van mijn benen die zich verplaatste over mijn been. Ook had ik aan 1 kant van mijn nek pijn. Hiervoor ben ik naar heel veel fysio’s geweest. Met allen een andere benadering: van zooltje tegen platvoeten, neurologisch onderzoek, knie onderzoek, naar oefeningen voor voeten krachttraining van kuiten en ook massage en rek oefeningen voor mijn benen. Alleen telkens kwam de pijn terug. Ik begreep niet waarom.
Totdat ik hier kwam en bleek dat mijn pijn in mijn been voortkwam aan een stijve rug en nek. Ik heb nu veel minder last en kan dit direct terugleiden naar een houding of stijfheid die ik in stand hield. Ik heb oefeningen gekregen om de pijn direct te verhelpen. Ik raadt deze fysio dan ook iedereen aan.

Michiel Huijse