Leefstijl Coaching & GLI

Leefstijl Coaching 

  • Wil je gezond eten maar weet je niet hoe je dat nou eigenlijk moet doen?
  • Ben je in de war door al die voedingsgoeroe's die allemaal iets anders roepen? (Geen koolhydraten, weinig vet of elke ochtend een glas water met citroen drinken, welke is het nou?)
  • Wil je meer bewegen, maar werkt je lichaam niet altijd mee?
  • Wil je meer balans in je leven door minder stress?

 
Dan is het tijd voor verandering! Ik help je graag bij het leren bewust te kiezen hoe je een leefstijl eigen maakt en zorgt dat je blijvend fit en energiek bent. Je leert in kleine stappen nieuwe gewoontes aan die bij je passen en waar je je gezond bij voelt. Zo ontwikkel je een nieuwe leefstijl die van jou is, bij je past en blijvend is.

Wat is een leefstijlcoach?

Een leefstijlcoach is een persoonlijke coach die je helpt om gezonder te leven en hiermee kwaliteit van leven te bieden. Zo zit je lekkerder in je vel en kun je meer uit het leven halen. Of het nu gaat om werk of vrije tijd. Misschien heb je al eens of meerdere malen geprobeerd om meer te gaan bewegen of gezonder te gaan eten, maar het lukte steeds maar even of helemaal niet. De leefstijlcoach begeleidt je naar een blijvend resultaat.

Waarom een leefstijlcoach?

Gezonde leefstijl heeft alles te maken met je eigen gedrag. Jij bent verantwoordelijk voor een juiste invulling. Een gezonde leefstijl is aan te leren als je weet wat gezond gedrag inhoudt.

Ik begeleid je tot een gezonde leefstijl. Als leefstijlcoach beschik ik over kennis en vaardigheden dat je inzicht laat vergroten. Passend en haalbaar, zodat je gemotiveerd naar reëel haalbare doelen werkt. Zo hou je het beter en langer vol.

Door wie?

Leefstijl Fysiotherapie & Training biedt leefstijlcoaching aan door een speciaal opgeleide leefstijlcoach en/of fysiotherapeut. 

Wilt u meer weten over het Gecombineerde Leefstijl Inverventie (GLI) programma kijk dan ook op onze website pagina GLI Programma

Wil je eerst meer informatie over leefstijlcoaching? Neem dan even contact op. Bel ons op 020 3709 709 of vul het contactformulier in.


Ik koos ervoor om eerst het spreekuur te bezoeken. Daar werd ik erg prettig ontvangen en hebben we eerst mijn klachten en ervaringen goed doorgesproken. Dit voelde zo goed dat ik meteen een afspraak maakte voor behandeling.

Bob Vos

René Vlek van Leefstijl heeft me stap voor stap mijn eigen conclusies laten trekken, samen met mij een training op maat gemaakt, me overtuigd van krachttraining en me langzaam en opnieuw laten kennis maken met een oude liefde: hardlopen!

Wytske van Zanten

Niets dan lof voor het team van Leefstijl Fysiotherapie!
En dan vooral voor René en Rogier.
Bijna vier jaar geleden kwam ik bij René met een serieuze hardloop blessure.

Barbara Bontekoning

Na jarenlange klachten aan de knieën, eindelijk weer pijnvrij kunnen hardlopen! Er was arthrose vastgesteld en mij verteld dat ik niet meer kon hardlopen.

Jessica de Jager

Zeer fijne en zorgvuldige benadering van mijn klachten. Na 2 afspraken al duidelijke verbetering. Er wordt erg goed geluisterd. Oefeningen zijn goed toe te passen in dagelijks leven. Locatie is schoon en prettig. Voel meer souplesse in mijn onderrug.

Marlies de Vries

De beweeglijkheid en kracht namen steeds verder toe. En na zo’n vier maanden begeleiding door Muriël stond ik weer pijnvrij op de tennisbaan.
Ja, dit lofstukje is geschreven door een dankbaar mens. Muriël, super bedankt voor je goede zorgen, je rust en vertrouwen.

K Baars

Ik had chronische pijn in 1 van mijn benen die zich verplaatste over mijn been. Ook had ik aan 1 kant van mijn nek pijn. Hiervoor ben ik naar heel veel fysio’s geweest. Met allen een andere benadering: van zooltje tegen platvoeten, neurologisch onderzoek, knie onderzoek, naar oefeningen voor voeten krachttraining van kuiten en ook massage en rek oefeningen voor mijn benen. Alleen telkens kwam de pijn terug. Ik begreep niet waarom.
Totdat ik hier kwam en bleek dat mijn pijn in mijn been voortkwam aan een stijve rug en nek. Ik heb nu veel minder last en kan dit direct terugleiden naar een houding of stijfheid die ik in stand hield. Ik heb oefeningen gekregen om de pijn direct te verhelpen. Ik raadt deze fysio dan ook iedereen aan.

Michiel Huijse