Bedrijfsfysiotherapie


Arbeidsverzuim? Bedrijfsfysiotherapie!


Heb je één of meerdere werknemers die regelmatig uitvallen of dreigen uit te vallen? Door lichamelijke en/of psychische klachten? Vervelend, voor die persoon én voor jou als werkgever. Maar wist je dat je zelf een partij mag kiezen die jouw werknemers helpt bij het voorkomen van uitval en het opnieuw oppakken van werk na ziekte?

Ons arbeidsrevalidatieteam zorgt dat jouw werknemers zich snel fitter voelen en weer veerkrachtig aan de slag kunnen.

 

Bedrijfsfysiotherapie op maat


We kijken altijd naar de individuele persoon bij het voorstellen van een behandeling. Samen met jou, de werknemer en verschillende professionals kijken we welk maatwerkprogramma de meeste kans op succes heeft: bijvoorbeeld individuele begeleiding of een multidisciplinair programma. In sommige gevallen is er meer kans op succes bij behandeling door een specialist. Dan verwijzen we ook zeker door: want het beste resultaat staat altijd voorop.

 

Hoe helpen we jouw werknemers?


Tijdens de intake komen er verschillende aandachtspunten naar voren, die verschillen per persoon. Aan de hand daarvan wordt de begeleiding bepaald. Het doel van onze begeleiding is niet persé het verminderen van nadelige gevolgen van de problemen. Liever richten we ons op hoe je werknemer om kan gaan met de klachten.

Meestal gebruiken we de volgende modules:

  • Advies over actief omgaan met pijn, vermoeidheid, stressoren en prestatiegedrag.
  • Fysieke begeleiding: individuele interventie, running therapie en (herstel-) training gericht op conditiewinst en functieverbetering door de fysiotherapeut.
  • Psychologische begeleiding: individuele counseling, coaching
  • Werk-coaching: persoonlijke ondersteuning en bemiddeling in stapsgewijze en realistische terugkeer naar het werk door de leefstijlcoach.

 

Wil je meer informatie over bedrijfsfysiotherapie? Neem dan gerust even contact met ons op.


Ik koos ervoor om eerst het spreekuur te bezoeken. Daar werd ik erg prettig ontvangen en hebben we eerst mijn klachten en ervaringen goed doorgesproken. Dit voelde zo goed dat ik meteen een afspraak maakte voor behandeling.

Bob Vos

René Vlek van Leefstijl heeft me stap voor stap mijn eigen conclusies laten trekken, samen met mij een training op maat gemaakt, me overtuigd van krachttraining en me langzaam en opnieuw laten kennis maken met een oude liefde: hardlopen!

Wytske van Zanten

Niets dan lof voor het team van Leefstijl Fysiotherapie!
En dan vooral voor René en Rogier.
Bijna vier jaar geleden kwam ik bij René met een serieuze hardloop blessure.

Barbara Bontekoning

Na jarenlange klachten aan de knieën, eindelijk weer pijnvrij kunnen hardlopen! Er was arthrose vastgesteld en mij verteld dat ik niet meer kon hardlopen.

Jessica de Jager

Zeer fijne en zorgvuldige benadering van mijn klachten. Na 2 afspraken al duidelijke verbetering. Er wordt erg goed geluisterd. Oefeningen zijn goed toe te passen in dagelijks leven. Locatie is schoon en prettig. Voel meer souplesse in mijn onderrug.

Marlies de Vries

De beweeglijkheid en kracht namen steeds verder toe. En na zo’n vier maanden begeleiding door Muriël stond ik weer pijnvrij op de tennisbaan.
Ja, dit lofstukje is geschreven door een dankbaar mens. Muriël, super bedankt voor je goede zorgen, je rust en vertrouwen.

K Baars

Ik had chronische pijn in 1 van mijn benen die zich verplaatste over mijn been. Ook had ik aan 1 kant van mijn nek pijn. Hiervoor ben ik naar heel veel fysio’s geweest. Met allen een andere benadering: van zooltje tegen platvoeten, neurologisch onderzoek, knie onderzoek, naar oefeningen voor voeten krachttraining van kuiten en ook massage en rek oefeningen voor mijn benen. Alleen telkens kwam de pijn terug. Ik begreep niet waarom.
Totdat ik hier kwam en bleek dat mijn pijn in mijn been voortkwam aan een stijve rug en nek. Ik heb nu veel minder last en kan dit direct terugleiden naar een houding of stijfheid die ik in stand hield. Ik heb oefeningen gekregen om de pijn direct te verhelpen. Ik raadt deze fysio dan ook iedereen aan.

Michiel Huijse