Revalidatie voor en/of na een operatie

Revalideren voor of na een operatie?

 

Ben of word je geopeerd? Bijvoorbeeld aan je knie, heup, schouder of aan de gevolgen van artrose? Of word je geopereerd omdat je een ongeval hebt gehad? Onze revalidatietherapeuten helpen jou, zodat je zo snel mogelijk je dagelijkse bezigheden weer kunt oppakken. Onthoud: hoe fitter je de operatie ingaat, hoe sneller je er na de operatie weer bovenop bent. Daarom is het een goed idee om ook vóór de ingreep al te beginnen met gezonder worden.


Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen? Bel ons op 020 3709 709 of vul het contactformulier in. Dan nemen we snel contact met je op en bespreken wat we voor jou kunnen betekenen in je revalidatieproces.

 


Ik koos ervoor om eerst het spreekuur te bezoeken. Daar werd ik erg prettig ontvangen en hebben we eerst mijn klachten en ervaringen goed doorgesproken. Dit voelde zo goed dat ik meteen een afspraak maakte voor behandeling.

Bob Vos

René Vlek van Leefstijl heeft me stap voor stap mijn eigen conclusies laten trekken, samen met mij een training op maat gemaakt, me overtuigd van krachttraining en me langzaam en opnieuw laten kennis maken met een oude liefde: hardlopen!

Wytske van Zanten

Niets dan lof voor het team van Leefstijl Fysiotherapie!
En dan vooral voor René en Rogier.
Bijna vier jaar geleden kwam ik bij René met een serieuze hardloop blessure.

Barbara Bontekoning

Na jarenlange klachten aan de knieën, eindelijk weer pijnvrij kunnen hardlopen! Er was arthrose vastgesteld en mij verteld dat ik niet meer kon hardlopen.

Jessica de Jager

Zeer fijne en zorgvuldige benadering van mijn klachten. Na 2 afspraken al duidelijke verbetering. Er wordt erg goed geluisterd. Oefeningen zijn goed toe te passen in dagelijks leven. Locatie is schoon en prettig. Voel meer souplesse in mijn onderrug.

Marlies de Vries

De beweeglijkheid en kracht namen steeds verder toe. En na zo’n vier maanden begeleiding door Muriël stond ik weer pijnvrij op de tennisbaan.
Ja, dit lofstukje is geschreven door een dankbaar mens. Muriël, super bedankt voor je goede zorgen, je rust en vertrouwen.

K Baars