Revalidatie


Moet je revalideren na een ingreep, ziekte of een ongeluk?


Je hebt ergens mee te maken gekregen dat jou beperkt in je dagelijks functioneren. Erg vervelend, want het liefst ben je gewoon weer actief. Daarvoor moet je eerst goed herstellen. Dat gaat niet altijd vanzelf, soms is er gespecialiseerde (fysio)therapie voor nodig. Daar helpt ons team je graag bij. We hebben verschillende revalidatiespecialisaties, denk aan: 

 

  • Operatie revalidatie
  • Sport revalidatie
  • Hernia revalidatie
  • Rug revalidatie
  • Schouder revalidatie
  • Heup revalidatie
  • Knie revalidatie
  • Enkel revalidatie
  • Oncologie revalidatie

 

Samen doen we er alles aan om jou zo snel mogelijk te laten revalideren. We richten ons niet alleen op fysiotherapie, maar kijken ook naar voedingsadvies, ergotherapie en meer.

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen? Bel ons op 020 3709 709 of vul het contactformulier in. Dan nemen we snel contact met je op en bespreken wat we voor jou kunnen betekenen in je revalidatieproces.


Ik koos ervoor om eerst het spreekuur te bezoeken. Daar werd ik erg prettig ontvangen en hebben we eerst mijn klachten en ervaringen goed doorgesproken. Dit voelde zo goed dat ik meteen een afspraak maakte voor behandeling.

Bob Vos

René Vlek van Leefstijl heeft me stap voor stap mijn eigen conclusies laten trekken, samen met mij een training op maat gemaakt, me overtuigd van krachttraining en me langzaam en opnieuw laten kennis maken met een oude liefde: hardlopen!

Wytske van Zanten

Niets dan lof voor het team van Leefstijl Fysiotherapie!
En dan vooral voor René en Rogier.
Bijna vier jaar geleden kwam ik bij René met een serieuze hardloop blessure.

Barbara Bontekoning

Na jarenlange klachten aan de knieën, eindelijk weer pijnvrij kunnen hardlopen! Er was arthrose vastgesteld en mij verteld dat ik niet meer kon hardlopen.

Jessica de Jager

Zeer fijne en zorgvuldige benadering van mijn klachten. Na 2 afspraken al duidelijke verbetering. Er wordt erg goed geluisterd. Oefeningen zijn goed toe te passen in dagelijks leven. Locatie is schoon en prettig. Voel meer souplesse in mijn onderrug.

Marlies de Vries

De beweeglijkheid en kracht namen steeds verder toe. En na zo’n vier maanden begeleiding door Muriël stond ik weer pijnvrij op de tennisbaan.
Ja, dit lofstukje is geschreven door een dankbaar mens. Muriël, super bedankt voor je goede zorgen, je rust en vertrouwen.

K Baars