Schouder elleboog en/of hand pijn


Komt dit je bekend voor?

 

  • Een vastzittende schouder
  • Pijn bij bovenhandse activiteiten
  • Een tintelend gevoel in je hand


Deze klachten komen veel voor. Gewrichten zijn enorm complex, daarom kunnen er allerlei klachten voorkomen. Hoe dan ook: deze klachten hebben een flinke impact op je functioneren. Het dagelijks leven wordt er niet makkelijker op.


Hoe helpen wij jou?
 

Ons doel is om jouw pijn en de bijkomende beperkingen weg te nemen. Ook willen we voorkomen dat de klachten terugkomen. Bij Leefstijl Fysiotherapie & Training brengen we eerst je klachten in kaart door middel van een gesprek, een lichamelijk onderzoek en speciale test- en meetapparatuur. Op deze manier onderbouwen we je therapie én kunnen we de resultaten toetsen.

 

Je werkt, onder begeleiding van de fysiotherapeut, aan het herstel van je klacht. Het behandelprogramma is duidelijk opgebouwd. En het mooie hiervan? Na een tijdje zal je merken dat je steeds hogere eisen aan je lichaam kunt stellen. Dat motiveert om door te zetten. 

 

Topkwaliteit behandeling bij schouder, elleboog en/of handpijn


Goed om te weten: onze fysiotherapeuten werken volgens de richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF)

Door onze betrokkenheid bij ziekenhuizen en netwerken hebben wij een nauw samenwerkingsverband met toonaangevende artsen en wetenschappers en zijn wij in staat om de nieuwste kennis binnen de fysiotherapie direct voor je beschikbaar te stellen. Zo weet je zeker dat de kwaliteit van jouw behandeling top is.

 

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen? Bel ons op 020 3709 709 of vul het contactformulier in. Dan nemen we snel contact met je op en bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.


Ik koos ervoor om eerst het spreekuur te bezoeken. Daar werd ik erg prettig ontvangen en hebben we eerst mijn klachten en ervaringen goed doorgesproken. Dit voelde zo goed dat ik meteen een afspraak maakte voor behandeling.

Bob Vos

René Vlek van Leefstijl heeft me stap voor stap mijn eigen conclusies laten trekken, samen met mij een training op maat gemaakt, me overtuigd van krachttraining en me langzaam en opnieuw laten kennis maken met een oude liefde: hardlopen!

Wytske van Zanten

Niets dan lof voor het team van Leefstijl Fysiotherapie!
En dan vooral voor René en Rogier.
Bijna vier jaar geleden kwam ik bij René met een serieuze hardloop blessure.

Barbara Bontekoning

Na jarenlange klachten aan de knieën, eindelijk weer pijnvrij kunnen hardlopen! Er was arthrose vastgesteld en mij verteld dat ik niet meer kon hardlopen.

Jessica de Jager

Zeer fijne en zorgvuldige benadering van mijn klachten. Na 2 afspraken al duidelijke verbetering. Er wordt erg goed geluisterd. Oefeningen zijn goed toe te passen in dagelijks leven. Locatie is schoon en prettig. Voel meer souplesse in mijn onderrug.

Marlies de Vries

De beweeglijkheid en kracht namen steeds verder toe. En na zo’n vier maanden begeleiding door Muriël stond ik weer pijnvrij op de tennisbaan.
Ja, dit lofstukje is geschreven door een dankbaar mens. Muriël, super bedankt voor je goede zorgen, je rust en vertrouwen.

K Baars

Ik had chronische pijn in 1 van mijn benen die zich verplaatste over mijn been. Ook had ik aan 1 kant van mijn nek pijn. Hiervoor ben ik naar heel veel fysio’s geweest. Met allen een andere benadering: van zooltje tegen platvoeten, neurologisch onderzoek, knie onderzoek, naar oefeningen voor voeten krachttraining van kuiten en ook massage en rek oefeningen voor mijn benen. Alleen telkens kwam de pijn terug. Ik begreep niet waarom.
Totdat ik hier kwam en bleek dat mijn pijn in mijn been voortkwam aan een stijve rug en nek. Ik heb nu veel minder last en kan dit direct terugleiden naar een houding of stijfheid die ik in stand hield. Ik heb oefeningen gekregen om de pijn direct te verhelpen. Ik raadt deze fysio dan ook iedereen aan.

Michiel Huijse