Nek en rugpijn

Komt dit je bekend voor?

  • Moeite om ’s morgens de sokken aan te trekken
  • Wakker worden tijdens het draaien in bed
  • Een beperkte nekbeweging bij het inparkeren
  • Met moeite rechtop komen na een tijdje gezeten te hebben zijn veelvoorkomende klachten bij mensen met nek en rugklachten.


Deze klachten komen veel voor. Ze hebben een flinke impact op je functioneren. Het dagelijks leven wordt er niet makkelijker op. 

Bij Leefstijl Fysiotherapie & Training brengen we jouw nek en/of rugklachten in kaart door middel van een anamnese, een lichamelijk onderzoek, een krachtonderzoek. Op deze manier onderbouwen we je therapie en kunnen we de resultaten toetsen.

 

Nek- en/of rugpijn verhelpen?

De actuele wetenschap leert ons dat een combinatie van Fysiotherapie, Manuele Therapie en trainen de effectiefste methode is om nek en/of rugklachten te verhelpen. Leefstijl Fysiotherapie & Training helpen we jou zo snel mogelijk van je pijn af met deze methode.

 

Topkwaliteit bij behandeling van nek- en/of rugpijn


Goed om te weten: onze fysiotherapeuten werken volgens de richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF)

Door onze betrokkenheid bij ziekenhuizen en netwerken hebben wij een nauw samenwerkingsverband met toonaangevende artsen en wetenschappers en zijn wij in staat om de nieuwste kennis binnen de fysiotherapie direct voor je beschikbaar te stellen. Zo weet je zeker dat de kwaliteit van jouw behandeling top is. 

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen? Bel ons op 020 3709 709 of vul het contactformulier in. Dan nemen we snel contact met je op en bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.


Ik koos ervoor om eerst het spreekuur te bezoeken. Daar werd ik erg prettig ontvangen en hebben we eerst mijn klachten en ervaringen goed doorgesproken. Dit voelde zo goed dat ik meteen een afspraak maakte voor behandeling.

Bob Vos

René Vlek van Leefstijl heeft me stap voor stap mijn eigen conclusies laten trekken, samen met mij een training op maat gemaakt, me overtuigd van krachttraining en me langzaam en opnieuw laten kennis maken met een oude liefde: hardlopen!

Wytske van Zanten

Niets dan lof voor het team van Leefstijl Fysiotherapie!
En dan vooral voor René en Rogier.
Bijna vier jaar geleden kwam ik bij René met een serieuze hardloop blessure.

Barbara Bontekoning

Na jarenlange klachten aan de knieën, eindelijk weer pijnvrij kunnen hardlopen! Er was arthrose vastgesteld en mij verteld dat ik niet meer kon hardlopen.

Jessica de Jager

Zeer fijne en zorgvuldige benadering van mijn klachten. Na 2 afspraken al duidelijke verbetering. Er wordt erg goed geluisterd. Oefeningen zijn goed toe te passen in dagelijks leven. Locatie is schoon en prettig. Voel meer souplesse in mijn onderrug.

Marlies de Vries

De beweeglijkheid en kracht namen steeds verder toe. En na zo’n vier maanden begeleiding door Muriël stond ik weer pijnvrij op de tennisbaan.
Ja, dit lofstukje is geschreven door een dankbaar mens. Muriël, super bedankt voor je goede zorgen, je rust en vertrouwen.

K Baars

Ik had chronische pijn in 1 van mijn benen die zich verplaatste over mijn been. Ook had ik aan 1 kant van mijn nek pijn. Hiervoor ben ik naar heel veel fysio’s geweest. Met allen een andere benadering: van zooltje tegen platvoeten, neurologisch onderzoek, knie onderzoek, naar oefeningen voor voeten krachttraining van kuiten en ook massage en rek oefeningen voor mijn benen. Alleen telkens kwam de pijn terug. Ik begreep niet waarom.
Totdat ik hier kwam en bleek dat mijn pijn in mijn been voortkwam aan een stijve rug en nek. Ik heb nu veel minder last en kan dit direct terugleiden naar een houding of stijfheid die ik in stand hield. Ik heb oefeningen gekregen om de pijn direct te verhelpen. Ik raadt deze fysio dan ook iedereen aan.

Michiel Huijse