Individuele leefstijlcoaching aanbod

 

Wat houdt een individueel leefstijl coaching in? Tijdens dit individuele traject maak je jouw persoonlijke balans op, stel je doelen vast en zet je stappen om deze doelen daadwerkelijk te behalen.

Vanaf het eerste gesprek krijg je inzichten in jouw patronen en blokkades op het gebied van voeding, beweging en ontspanning. Je krijgt praktische handvatten voor een gezonde leefstijl die helemaal bij jou past. Daardoor ga je beter in je vel zitten en ervaar je meer energie.

Los consult 60 min   

Vraag je je af of een leefstijlcoach traject iets voor je is, of heb je kort advies nodig over iets dat met jouw leefstijl te maken heeft? Tijdens dit losse consult kun je al je vragen stellen over voeding, beweging, slapen en ontspanning.

(wil je daarna door met één van de volgende trajecten, dan worden de kosten van het los consult in mindering gebracht).

 

Traject 1: START                 

Wil je inzicht in hoe gezond je eigenlijk eet en wil je weten wat er misschien beter kan in je beweging of wat je anders zou kunnen doen om beter te gaan slapen? Met dit korte traject ontvang je een op maat gemaakt leefstijlplan waarmee je zelf direct aan de slag kunt.

Programma 2 maanden                     

• 1 intakegesprek + vragenlijst

• 1 persoonlijk coach gesprek

• leefstijlanalyse: waar sta jij nu?

 

Traject 2: ROUTINE

We maken helder wat jouw doel is. Je krijgt inzicht in de gedachten en de patronen die je op dit moment tegenhouden om een voor jou gewenste situatie te bereiken. Wat kan je helpen bij het bereiken wat een gezondere leefstijl. Hoe kun je ongewenste gewoontes vervangen door helpende gewoontes? En hoe maak je hier nieuwe routines van?

 Programma 4 maanden

• 1 intakegesprek + vragenlijst

• 5 persoonlijke coach gesprekken

• leefstijlanalyse: waar sta jij nu? /waar wil je staan?

• leefstijlplan: voedings-, ontspannings- en beweegplan op jouw persoon afgestemd

 

Traject 3: TRANSFORMATIE       

Allereerst beginnen we met het helder maken van jouw hulpvraag en het bijbehorende doel. Je ontvangt een analyse van jouw eet-, beweeg- en ontspanningsgedrag. Zo krijg je nog inhoudelijker inzicht in de gedachten en patronen die je tegenhouden op weg naar een gezonde leefstijl. Met als doel het ontwikkelen van routines die helemaal bij jou passen en geen moeite kosten.

 Programma 6 maanden

• 1 intakegesprek + vragenlijst

• 7 persoonlijke coach gesprekken

• leefstijlanalyse: waar sta jij nu? /waar wil je staan? 

• leefstijlplan: voedings-, ontspannings- en beweegplan op jouw persoon afgestemd

• persoonlijke begeleiding leefstijlplan: persoonlijke beweeg- en ontspanningsoefeningen en voedingsadvies.

• 1 persoonlijk voortgangsgesprek 2 maanden na afsluiting programma

 

Vraag je je af of een leefstijlcoach traject iets voor je is, of heb je kort advies nodig over iets dat met jouw leefstijl te maken heeft? Tijdens dit losse consult kan je al je vragen stellen over voeding, beweging, slapen, ontspanning en mindset. Je ontvangt persoonlijk advies, tips en tricks.

 

Voor vragen mail ons leefstijlcoach@leefstijlfysio.nl of vul het contactformulier in.


Ik koos ervoor om eerst het spreekuur te bezoeken. Daar werd ik erg prettig ontvangen en hebben we eerst mijn klachten en ervaringen goed doorgesproken. Dit voelde zo goed dat ik meteen een afspraak maakte voor behandeling.

Bob Vos

René Vlek van Leefstijl heeft me stap voor stap mijn eigen conclusies laten trekken, samen met mij een training op maat gemaakt, me overtuigd van krachttraining en me langzaam en opnieuw laten kennis maken met een oude liefde: hardlopen!

Wytske van Zanten

Niets dan lof voor het team van Leefstijl Fysiotherapie!
En dan vooral voor René en Rogier.
Bijna vier jaar geleden kwam ik bij René met een serieuze hardloop blessure.

Barbara Bontekoning

Na jarenlange klachten aan de knieën, eindelijk weer pijnvrij kunnen hardlopen! Er was arthrose vastgesteld en mij verteld dat ik niet meer kon hardlopen.

Jessica de Jager

Zeer fijne en zorgvuldige benadering van mijn klachten. Na 2 afspraken al duidelijke verbetering. Er wordt erg goed geluisterd. Oefeningen zijn goed toe te passen in dagelijks leven. Locatie is schoon en prettig. Voel meer souplesse in mijn onderrug.

Marlies de Vries

De beweeglijkheid en kracht namen steeds verder toe. En na zo’n vier maanden begeleiding door Muriël stond ik weer pijnvrij op de tennisbaan.
Ja, dit lofstukje is geschreven door een dankbaar mens. Muriël, super bedankt voor je goede zorgen, je rust en vertrouwen.

K Baars

Ik had chronische pijn in 1 van mijn benen die zich verplaatste over mijn been. Ook had ik aan 1 kant van mijn nek pijn. Hiervoor ben ik naar heel veel fysio’s geweest. Met allen een andere benadering: van zooltje tegen platvoeten, neurologisch onderzoek, knie onderzoek, naar oefeningen voor voeten krachttraining van kuiten en ook massage en rek oefeningen voor mijn benen. Alleen telkens kwam de pijn terug. Ik begreep niet waarom.
Totdat ik hier kwam en bleek dat mijn pijn in mijn been voortkwam aan een stijve rug en nek. Ik heb nu veel minder last en kan dit direct terugleiden naar een houding of stijfheid die ik in stand hield. Ik heb oefeningen gekregen om de pijn direct te verhelpen. Ik raadt deze fysio dan ook iedereen aan.

Michiel Huijse