Werkplekanalyse

 

Waarom een werkplekanalyse laten uitvoeren?


Jouw werknemers zitten waarschijnlijk zo'n 40 uur per week op hun werkplek. Dat is nogal wat. De kans is groot dat je werknemers door een verkeerde houding last krijgen van hun nek, rug, schouders of pols. Bijvoorbeeld als hun bureau(stoel) op de verkeerde hoogte staat ingesteld, ze hun voeten niet goed neerzetten tijdens het werken of wanneer het beeldscherm op de verkeerde hoogte staat.

 

Maar niet alleen bureau's zorgen voor klachten. Ook beroepen waarin er veel lopen en tillen bij komt kijken, veroorzaken klachten. Wat is de juiste houding om iets op te tillen? En welke trucs kan je toepassen om je werk lichamelijk minder belastend te maken?

 

Hoe helpen wij klachten bij je werknemers voorkomen?

 

Onze ergotherapeut komt op locatie om de werkplekken te analyseren. Ook kijkt de therapeut naar de houding van je werknemers, Het doel hiervan? Zorgen dat jouw werknemers een zo gezond mogelijke werkplek hebben. Waar ze de minste kans lopen op vervelende blessures.

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een werkplekanalyse of wil je graag een adviesgesprek? Bel ons op 020 3709 709 of vul het contactformulier in. Dan nemen we snel contact met je op.


Ik koos ervoor om eerst het spreekuur te bezoeken. Daar werd ik erg prettig ontvangen en hebben we eerst mijn klachten en ervaringen goed doorgesproken. Dit voelde zo goed dat ik meteen een afspraak maakte voor behandeling.

Bob Vos

René Vlek van Leefstijl heeft me stap voor stap mijn eigen conclusies laten trekken, samen met mij een training op maat gemaakt, me overtuigd van krachttraining en me langzaam en opnieuw laten kennis maken met een oude liefde: hardlopen!

Wytske van Zanten

Niets dan lof voor het team van Leefstijl Fysiotherapie!
En dan vooral voor René en Rogier.
Bijna vier jaar geleden kwam ik bij René met een serieuze hardloop blessure.

Barbara Bontekoning

Na jarenlange klachten aan de knieën, eindelijk weer pijnvrij kunnen hardlopen! Er was arthrose vastgesteld en mij verteld dat ik niet meer kon hardlopen.

Jessica de Jager

Zeer fijne en zorgvuldige benadering van mijn klachten. Na 2 afspraken al duidelijke verbetering. Er wordt erg goed geluisterd. Oefeningen zijn goed toe te passen in dagelijks leven. Locatie is schoon en prettig. Voel meer souplesse in mijn onderrug.

Marlies de Vries

De beweeglijkheid en kracht namen steeds verder toe. En na zo’n vier maanden begeleiding door Muriël stond ik weer pijnvrij op de tennisbaan.
Ja, dit lofstukje is geschreven door een dankbaar mens. Muriël, super bedankt voor je goede zorgen, je rust en vertrouwen.

K Baars

Ik had chronische pijn in 1 van mijn benen die zich verplaatste over mijn been. Ook had ik aan 1 kant van mijn nek pijn. Hiervoor ben ik naar heel veel fysio’s geweest. Met allen een andere benadering: van zooltje tegen platvoeten, neurologisch onderzoek, knie onderzoek, naar oefeningen voor voeten krachttraining van kuiten en ook massage en rek oefeningen voor mijn benen. Alleen telkens kwam de pijn terug. Ik begreep niet waarom.
Totdat ik hier kwam en bleek dat mijn pijn in mijn been voortkwam aan een stijve rug en nek. Ik heb nu veel minder last en kan dit direct terugleiden naar een houding of stijfheid die ik in stand hield. Ik heb oefeningen gekregen om de pijn direct te verhelpen. Ik raadt deze fysio dan ook iedereen aan.

Michiel Huijse