Hoofdpijn

Hoofdpijn is verschrikkelijk vervelend. Dat weet jij als geen ander. Je kunt je niet meer concentreren, dagelijkse bezigheden worden moeilijker (of misschien zelfs onmogelijk) en je zit gewoon niet lekker in je vel. Pijnstillers helpen lang niet altijd voldoende. Bovendien zijn pijnstillers alleen maar een manier om te onderdrukken, maar lossen ze de oorzaak van je vervelende hoofdpijnen niet op.

 

Hoe behandelen we jouw hoofdpijn?

Bij Leefstijl Fysiotherapie & Training helpt een ervaren fysiotherapeut op het gebied van hoofdpijnklachten jou verder. Deze therapeut is een specialist die zich bezighoudt met verschillende vormen van hoofdpijn, migraine en cervicogene hoofdpijn.

We beginnen natuurlijk bij het begin: het vinden van de oorzaak van je hoofdpijn. Vaak komt hoofdpijn vanuit de nek. Wanneer we de oorzaak duidelijk hebben, maken we samen met jou een behandelplan. Daarin staan jouw wensen en behoeften voorop.

 

Met welke soorten hoofdpijn kan je bij onze praktijk terecht?

  • Migraine
  • Chronische dagelijkse hoofdpijn
  • (In)spanningshoofdpijn
  • Menstruatie hoofdpijn
  • Whiplash hoofdpijn
  • Clusterhoofdpijn
  • Cervicogene hoofdpijn
  • Bepaalde vormen van duizeligheid

 

Wil je ons liever eerst leren kennen? Loop dan gewoon eens binnen bij onze praktijk en kijk of het bij jou past. Of maak meteen een afspraak. Bel ons op  020 3709 709 of vul het contactformulier in. Dan nemen we snel contact met je op.


Ik koos ervoor om eerst het spreekuur te bezoeken. Daar werd ik erg prettig ontvangen en hebben we eerst mijn klachten en ervaringen goed doorgesproken. Dit voelde zo goed dat ik meteen een afspraak maakte voor behandeling.

Bob Vos

René Vlek van Leefstijl heeft me stap voor stap mijn eigen conclusies laten trekken, samen met mij een training op maat gemaakt, me overtuigd van krachttraining en me langzaam en opnieuw laten kennis maken met een oude liefde: hardlopen!

Wytske van Zanten

Niets dan lof voor het team van Leefstijl Fysiotherapie!
En dan vooral voor René en Rogier.
Bijna vier jaar geleden kwam ik bij René met een serieuze hardloop blessure.

Barbara Bontekoning

Na jarenlange klachten aan de knieën, eindelijk weer pijnvrij kunnen hardlopen! Er was arthrose vastgesteld en mij verteld dat ik niet meer kon hardlopen.

Jessica de Jager

Zeer fijne en zorgvuldige benadering van mijn klachten. Na 2 afspraken al duidelijke verbetering. Er wordt erg goed geluisterd. Oefeningen zijn goed toe te passen in dagelijks leven. Locatie is schoon en prettig. Voel meer souplesse in mijn onderrug.

Marlies de Vries

De beweeglijkheid en kracht namen steeds verder toe. En na zo’n vier maanden begeleiding door Muriël stond ik weer pijnvrij op de tennisbaan.
Ja, dit lofstukje is geschreven door een dankbaar mens. Muriël, super bedankt voor je goede zorgen, je rust en vertrouwen.

K Baars

Ik had chronische pijn in 1 van mijn benen die zich verplaatste over mijn been. Ook had ik aan 1 kant van mijn nek pijn. Hiervoor ben ik naar heel veel fysio’s geweest. Met allen een andere benadering: van zooltje tegen platvoeten, neurologisch onderzoek, knie onderzoek, naar oefeningen voor voeten krachttraining van kuiten en ook massage en rek oefeningen voor mijn benen. Alleen telkens kwam de pijn terug. Ik begreep niet waarom.
Totdat ik hier kwam en bleek dat mijn pijn in mijn been voortkwam aan een stijve rug en nek. Ik heb nu veel minder last en kan dit direct terugleiden naar een houding of stijfheid die ik in stand hield. Ik heb oefeningen gekregen om de pijn direct te verhelpen. Ik raadt deze fysio dan ook iedereen aan.

Michiel Huijse