McKenzie therapie

 
Wanneer is McKenzie therapie geschikt voor jou?


Heb je pijn in je nek, rug of schouder of van andere gewrichten? Zoek je een behandeling die...

  • Wetenschappelijk is bewezen snel te werken
  • Gericht is op duurzaam resultaat
  • Zich richt op specifieke oefeningen die je zelf kunt doen?


Dan is McKenzie therapie iets voor jou. Het doel hiervan is om jouw klachten zo snel mogelijk te laten verdwijnen en om te zorgen dat ze in de toekomst niet terug komen. Natuurlijk beginnen we altijd met een goede diagnose. Onze McKenzie specialist doet een uitgebreid onderzoek om jouw klachten en pijn in kaart te brengen. Daarna doen we een bewegingsonderzoek voordat we met de behandeling starten.

Hoe gaat een McKenzie behandeling?

Natuurlijk is elke situatie anders, maar wat centraal staat bij McKenzie behandelingen is het leren van oefeningen om je pijn zelf weg te nemen en je herstel te versnellen. Ook besteed je aandacht aan je bewegingen en houding in je dagelijks leven.

Wil je ons liever eerst leren kennen? Loop dan gewoon eens binnen bij onze praktijk en kom erachter of deze aanpak bij jou past. Of maak meteen een afspraak voor een intake. Bel ons op 020 3709 709 of vul het contactformulier in. Dan nemen we snel contact met je op.

 


Ik koos ervoor om eerst het spreekuur te bezoeken. Daar werd ik erg prettig ontvangen en hebben we eerst mijn klachten en ervaringen goed doorgesproken. Dit voelde zo goed dat ik meteen een afspraak maakte voor behandeling.

Bob Vos

René Vlek van Leefstijl heeft me stap voor stap mijn eigen conclusies laten trekken, samen met mij een training op maat gemaakt, me overtuigd van krachttraining en me langzaam en opnieuw laten kennis maken met een oude liefde: hardlopen!

Wytske van Zanten

Niets dan lof voor het team van Leefstijl Fysiotherapie!
En dan vooral voor René en Rogier.
Bijna vier jaar geleden kwam ik bij René met een serieuze hardloop blessure.

Barbara Bontekoning

Na jarenlange klachten aan de knieën, eindelijk weer pijnvrij kunnen hardlopen! Er was arthrose vastgesteld en mij verteld dat ik niet meer kon hardlopen.

Jessica de Jager

Zeer fijne en zorgvuldige benadering van mijn klachten. Na 2 afspraken al duidelijke verbetering. Er wordt erg goed geluisterd. Oefeningen zijn goed toe te passen in dagelijks leven. Locatie is schoon en prettig. Voel meer souplesse in mijn onderrug.

Marlies de Vries

De beweeglijkheid en kracht namen steeds verder toe. En na zo’n vier maanden begeleiding door Muriël stond ik weer pijnvrij op de tennisbaan.
Ja, dit lofstukje is geschreven door een dankbaar mens. Muriël, super bedankt voor je goede zorgen, je rust en vertrouwen.

K Baars

Ik had chronische pijn in 1 van mijn benen die zich verplaatste over mijn been. Ook had ik aan 1 kant van mijn nek pijn. Hiervoor ben ik naar heel veel fysio’s geweest. Met allen een andere benadering: van zooltje tegen platvoeten, neurologisch onderzoek, knie onderzoek, naar oefeningen voor voeten krachttraining van kuiten en ook massage en rek oefeningen voor mijn benen. Alleen telkens kwam de pijn terug. Ik begreep niet waarom.
Totdat ik hier kwam en bleek dat mijn pijn in mijn been voortkwam aan een stijve rug en nek. Ik heb nu veel minder last en kan dit direct terugleiden naar een houding of stijfheid die ik in stand hield. Ik heb oefeningen gekregen om de pijn direct te verhelpen. Ik raadt deze fysio dan ook iedereen aan.

Michiel Huijse