Fysiotherapie

 

Niets is zo vervelend als lichamelijke pijn. Het beperkt je in je dagelijks leven. Bewegen wordt moeilijker, je focussen op je werk gaat niet zo goed en misschien slaap je er zelfs slechter door. Natuurlijk wil je er graag vanaf, maar hoe doe je dat dan? 

Hoe helpen we jou?

Alles begint met een goede diagnose. Wat is de oorzaak van de pijn? Wij kijken naar de klachten, maar ook naar de reden dat je pijn hebt. Op basis daarvan adviseren onze fysiotherapeuten je. Hoe kom jij het snelst van je pijn af? En is er een manier om te voorkomen dat je klachten nog erger worden? We helpen je daarbij door je klachten te behandelen. Natuurlijk doen we dat altijd op een vriendelijke en professionele manier. Want we vinden het enorm belangrijk dat jij je prettig voelt in onze praktijk. Daarnaast leren we jou hoe jij jezelf van je pijnklachten af kunt helpen. Soms is dat door bepaalde patronen te doorbreken of door nieuwe gewoonten aan te leren.

Om jou zo goed mogelijk te helpen, hebben we allerlei gespecialiseerde fysiotherapeuten in onze praktijk. Denk aan osteopathie, dry needling en McKenzie therapie. Voor het hele aanbod van onze diensten kijk je in het menu-item.

Wil je ons liever eerst leren kennen? Loop dan gewoon eens binnen bij onze praktijk. Of maak meteen een afspraak. Bel ons op 020 3709 709 of vul het contactformulier in. Dan nemen we snel contact met je op.


Ik koos ervoor om eerst het spreekuur te bezoeken. Daar werd ik erg prettig ontvangen en hebben we eerst mijn klachten en ervaringen goed doorgesproken. Dit voelde zo goed dat ik meteen een afspraak maakte voor behandeling.

Bob Vos

René Vlek van Leefstijl heeft me stap voor stap mijn eigen conclusies laten trekken, samen met mij een training op maat gemaakt, me overtuigd van krachttraining en me langzaam en opnieuw laten kennis maken met een oude liefde: hardlopen!

Wytske van Zanten

Niets dan lof voor het team van Leefstijl Fysiotherapie!
En dan vooral voor René en Rogier.
Bijna vier jaar geleden kwam ik bij René met een serieuze hardloop blessure.

Barbara Bontekoning

Na jarenlange klachten aan de knieën, eindelijk weer pijnvrij kunnen hardlopen! Er was arthrose vastgesteld en mij verteld dat ik niet meer kon hardlopen.

Jessica de Jager

Zeer fijne en zorgvuldige benadering van mijn klachten. Na 2 afspraken al duidelijke verbetering. Er wordt erg goed geluisterd. Oefeningen zijn goed toe te passen in dagelijks leven. Locatie is schoon en prettig. Voel meer souplesse in mijn onderrug.

Marlies de Vries

De beweeglijkheid en kracht namen steeds verder toe. En na zo’n vier maanden begeleiding door Muriël stond ik weer pijnvrij op de tennisbaan.
Ja, dit lofstukje is geschreven door een dankbaar mens. Muriël, super bedankt voor je goede zorgen, je rust en vertrouwen.

K Baars

Ik had chronische pijn in 1 van mijn benen die zich verplaatste over mijn been. Ook had ik aan 1 kant van mijn nek pijn. Hiervoor ben ik naar heel veel fysio’s geweest. Met allen een andere benadering: van zooltje tegen platvoeten, neurologisch onderzoek, knie onderzoek, naar oefeningen voor voeten krachttraining van kuiten en ook massage en rek oefeningen voor mijn benen. Alleen telkens kwam de pijn terug. Ik begreep niet waarom.
Totdat ik hier kwam en bleek dat mijn pijn in mijn been voortkwam aan een stijve rug en nek. Ik heb nu veel minder last en kan dit direct terugleiden naar een houding of stijfheid die ik in stand hield. Ik heb oefeningen gekregen om de pijn direct te verhelpen. Ik raadt deze fysio dan ook iedereen aan.

Michiel Huijse