Revalidatie na Corona

 

Revalidatie na Corona  

In de afgelopen periode zijn er veel mensen getroffen door het COVID-19 virus. Heftige koorts, hoesten en last van kortademigheid hebben mensen langdurig in hun greep gehouden. De ene persoon heeft een aantal dagen in het ziekenhuis doorgebracht en de ander werd verzocht om thuis uit te zieken. Beide groepen hebben het zwaar gehad in deze periode maar hebben het ergste achter de rug.

Nu ben je aan de beterende hand maar weet niet zo goed wat nu! Je merkt wel dat de dagelijkse activiteiten nog niet zo makkelijk gaan. Je kampt met dingen als aanhoudende vermoeidheid, gebrek aan kracht, verminderde concentratie, geen eetlust en kijkt al op tegen een stukje wandelen.   

Wij van het Leefstijl Fysiotherapie & Training kunnen je hierbij helpen. Onze specialisten maken een persoonlijk programma van onze specialisten waarbij wij rekening houden met jou instapniveau helpen wij jou er samen bovenop. 

Daarnaast maken we ook gebruik van e-consults (beeldbellen) om je van een afstand te kunnen begeleiden, mocht je hier behoefte aan hebben.    

Wat zijn wij blij je binnenkort weer te zien, wij hebben je gemist!

Wij staan klaar om jou te helpen! Voor meer informatie kan je e-mailen naar Info @leeftsijlfysio.nl of bellen met 020 3709 709.


Ik koos ervoor om eerst het spreekuur te bezoeken. Daar werd ik erg prettig ontvangen en hebben we eerst mijn klachten en ervaringen goed doorgesproken. Dit voelde zo goed dat ik meteen een afspraak maakte voor behandeling.

Bob Vos

René Vlek van Leefstijl heeft me stap voor stap mijn eigen conclusies laten trekken, samen met mij een training op maat gemaakt, me overtuigd van krachttraining en me langzaam en opnieuw laten kennis maken met een oude liefde: hardlopen!

Wytske van Zanten

Niets dan lof voor het team van Leefstijl Fysiotherapie!
En dan vooral voor René en Rogier.
Bijna vier jaar geleden kwam ik bij René met een serieuze hardloop blessure.

Barbara Bontekoning

Na jarenlange klachten aan de knieën, eindelijk weer pijnvrij kunnen hardlopen! Er was arthrose vastgesteld en mij verteld dat ik niet meer kon hardlopen.

Jessica de Jager

Zeer fijne en zorgvuldige benadering van mijn klachten. Na 2 afspraken al duidelijke verbetering. Er wordt erg goed geluisterd. Oefeningen zijn goed toe te passen in dagelijks leven. Locatie is schoon en prettig. Voel meer souplesse in mijn onderrug.

Marlies de Vries

De beweeglijkheid en kracht namen steeds verder toe. En na zo’n vier maanden begeleiding door Muriël stond ik weer pijnvrij op de tennisbaan.
Ja, dit lofstukje is geschreven door een dankbaar mens. Muriël, super bedankt voor je goede zorgen, je rust en vertrouwen.

K Baars

Ik had chronische pijn in 1 van mijn benen die zich verplaatste over mijn been. Ook had ik aan 1 kant van mijn nek pijn. Hiervoor ben ik naar heel veel fysio’s geweest. Met allen een andere benadering: van zooltje tegen platvoeten, neurologisch onderzoek, knie onderzoek, naar oefeningen voor voeten krachttraining van kuiten en ook massage en rek oefeningen voor mijn benen. Alleen telkens kwam de pijn terug. Ik begreep niet waarom.
Totdat ik hier kwam en bleek dat mijn pijn in mijn been voortkwam aan een stijve rug en nek. Ik heb nu veel minder last en kan dit direct terugleiden naar een houding of stijfheid die ik in stand hield. Ik heb oefeningen gekregen om de pijn direct te verhelpen. Ik raadt deze fysio dan ook iedereen aan.

Michiel Huijse