Daphne Jansen

Holistische leefstijlcoach

Holistisch leefstijlcoach 

Daphne is in 2021 afgestudeerd als holistisch leefstijlcoach aan de Academie voor Holistisch Coachen in Bilthoven. Daarnaast is zij orthomoleculair voedingsadviseur. 

Na haar studie Bedrijfskundige Economie aan de VU in Amsterdam heeft zij gewerkt in diverse (programma)managementfuncties op het gebied van inkoop in internationale non-profit omgevingen.

Met een grote passie voor gezonde voeding en interesse in gedrag en leefstijl van mensen begeleidt zij haar cliënten naar een gezonder en gelukkiger leven. Haar passie is om jou zowel fysiek, mentaal als emotioneel in je kracht te zetten.

Woorden die Daphne kenmerken zijn: open minded, gevoelsmens, direct, zorgzaam en nuchter. 

Daphne is aangesloten bij de BLCN, geregistreerd in het Kabiz Kwaliteitsregister en vanaf April 2022 geaccrediteerd om de Gecombineerde Leefstijl Interventie ‘Cool’ te begeleiden.

Terug naar het overzicht

Ik koos ervoor om eerst het spreekuur te bezoeken. Daar werd ik erg prettig ontvangen en hebben we eerst mijn klachten en ervaringen goed doorgesproken. Dit voelde zo goed dat ik meteen een afspraak maakte voor behandeling.

Bob Vos

René Vlek van Leefstijl heeft me stap voor stap mijn eigen conclusies laten trekken, samen met mij een training op maat gemaakt, me overtuigd van krachttraining en me langzaam en opnieuw laten kennis maken met een oude liefde: hardlopen!

Wytske van Zanten

Niets dan lof voor het team van Leefstijl Fysiotherapie!
En dan vooral voor René en Rogier.
Bijna vier jaar geleden kwam ik bij René met een serieuze hardloop blessure.

Barbara Bontekoning

Na jarenlange klachten aan de knieën, eindelijk weer pijnvrij kunnen hardlopen! Er was arthrose vastgesteld en mij verteld dat ik niet meer kon hardlopen.

Jessica de Jager

Zeer fijne en zorgvuldige benadering van mijn klachten. Na 2 afspraken al duidelijke verbetering. Er wordt erg goed geluisterd. Oefeningen zijn goed toe te passen in dagelijks leven. Locatie is schoon en prettig. Voel meer souplesse in mijn onderrug.

Marlies de Vries

De beweeglijkheid en kracht namen steeds verder toe. En na zo’n vier maanden begeleiding door Muriël stond ik weer pijnvrij op de tennisbaan.
Ja, dit lofstukje is geschreven door een dankbaar mens. Muriël, super bedankt voor je goede zorgen, je rust en vertrouwen.

K Baars