Grace de Wolf

Leefstijl coach & toegepaste psycholoog

Grace is in 2018 afgestudeerd als toegepast psycholoog. Gedurende haar opleiding Toegepaste Psychologie kwam zij in aanmerking met de wisselwerking tussen de mentale en lichamelijke gezondheid waarbij de mentale gezondheid tijdens de opleiding op de voorgrond staat. De rol van deze mentale gezondheid heeft zij onderzocht gedurende haar bachelor studie en praktijkervaring als (leefstijl)coach/casemanager van (jong)volwassenen met autisme.

De lichamelijke gezondheid en invloed hiervan op de mentale gezondheid interesseerde haar enorm. Om deze interesse verder te onderzoeken heeft zij de opleiding leefstijlcoach aan de LeefstijlCoach Academy in juli 2020 afgerond. De interesse blijft groeien en uit zich in het doen van cursussen en bijscholingen gericht op hormonen, voeding en de spijsvertering. In het dagelijks leven zie je Grace sporten, het beoefenen van yoga, koken, het ontdekken en maken van nieuwe recepten, lezen en studeren van nieuw gezondheidsmateriaal. Met haar enorme enthousiasme coacht en motiveert zij mensen, op een gemakkelijke en praktische manier, naar een gezonde leefstijl.

Per februari 2021 gaat Grace het CooL programma en andere leefstijl werkzaamheden uitvoeren bij Leefstijl Fysio. Een praktijk die mentale en lichamelijke gezondheid combineert om herstel, groei en kwaliteit van het leven te bevorderen. Haar bijdrage is het bieden van ondersteuning bij inzicht in eigen gedrag, het onderzoeken van mogelijkheden om het ongezonde gedrag te veranderen, het onderzoeken van de oorzaak van klachten en het begeleiden van dit veranderproces.

Terug naar het overzicht

Ik koos ervoor om eerst het spreekuur te bezoeken. Daar werd ik erg prettig ontvangen en hebben we eerst mijn klachten en ervaringen goed doorgesproken. Dit voelde zo goed dat ik meteen een afspraak maakte voor behandeling.

Bob Vos

René Vlek van Leefstijl heeft me stap voor stap mijn eigen conclusies laten trekken, samen met mij een training op maat gemaakt, me overtuigd van krachttraining en me langzaam en opnieuw laten kennis maken met een oude liefde: hardlopen!

Wytske van Zanten

Niets dan lof voor het team van Leefstijl Fysiotherapie!
En dan vooral voor René en Rogier.
Bijna vier jaar geleden kwam ik bij René met een serieuze hardloop blessure.

Barbara Bontekoning

Na jarenlange klachten aan de knieën, eindelijk weer pijnvrij kunnen hardlopen! Er was arthrose vastgesteld en mij verteld dat ik niet meer kon hardlopen.

Jessica de Jager

Zeer fijne en zorgvuldige benadering van mijn klachten. Na 2 afspraken al duidelijke verbetering. Er wordt erg goed geluisterd. Oefeningen zijn goed toe te passen in dagelijks leven. Locatie is schoon en prettig. Voel meer souplesse in mijn onderrug.

Marlies de Vries

De beweeglijkheid en kracht namen steeds verder toe. En na zo’n vier maanden begeleiding door Muriël stond ik weer pijnvrij op de tennisbaan.
Ja, dit lofstukje is geschreven door een dankbaar mens. Muriël, super bedankt voor je goede zorgen, je rust en vertrouwen.

K Baars