Mariëtte Hermans

Fysiotherapie, Yoga docente

Als fysiotherapeut is ze gespecialiseerd vooral in aandacht voor ontspanning, ademhaling en bewegingsgevoel. Na een carrière als journalist studeerde ze in 2015 af als yogadocent.


Intussen geeft ze bij verschillende yogascholen en in buurthuizen les, bijvoorbeeld aan
ouderen en mensen met rugklachten. Uit interesse in het menselijk lichaam begon zij in 2016 op latere leeftijd aan een vierjarige studie aan hogeschool voor Fysiotherapie THIM. Sinds augustus 2020 is ze afgestudeerd en werkt ze bij Leefstijl Fysiotherapie & Training.

Big registratie: 69928116404

Passie voor het vak fysiotherapie, het menselijk lichaam, bewegen, ontspanning, vertrouwen geven in bewegen kenmerkt Mariette. Door haar persoonlijke en zakelijke ervaring is zij zeer gedreven in  het vak fysiotherapie. 

 Mariëtte is gespecialiseerd in...

- Fysiotherapie bij schouderklachten
- Yoga
- Ontspannings en ademhalingstechnieken
- Lichaamsbewustwording

Terug naar het overzicht

Ik koos ervoor om eerst het spreekuur te bezoeken. Daar werd ik erg prettig ontvangen en hebben we eerst mijn klachten en ervaringen goed doorgesproken. Dit voelde zo goed dat ik meteen een afspraak maakte voor behandeling.

Bob Vos

René Vlek van Leefstijl heeft me stap voor stap mijn eigen conclusies laten trekken, samen met mij een training op maat gemaakt, me overtuigd van krachttraining en me langzaam en opnieuw laten kennis maken met een oude liefde: hardlopen!

Wytske van Zanten

Niets dan lof voor het team van Leefstijl Fysiotherapie!
En dan vooral voor René en Rogier.
Bijna vier jaar geleden kwam ik bij René met een serieuze hardloop blessure.

Barbara Bontekoning

Na jarenlange klachten aan de knieën, eindelijk weer pijnvrij kunnen hardlopen! Er was arthrose vastgesteld en mij verteld dat ik niet meer kon hardlopen.

Jessica de Jager

Zeer fijne en zorgvuldige benadering van mijn klachten. Na 2 afspraken al duidelijke verbetering. Er wordt erg goed geluisterd. Oefeningen zijn goed toe te passen in dagelijks leven. Locatie is schoon en prettig. Voel meer souplesse in mijn onderrug.

Marlies de Vries

De beweeglijkheid en kracht namen steeds verder toe. En na zo’n vier maanden begeleiding door Muriël stond ik weer pijnvrij op de tennisbaan.
Ja, dit lofstukje is geschreven door een dankbaar mens. Muriël, super bedankt voor je goede zorgen, je rust en vertrouwen.

K Baars