Muriël Ensink

Muriël Ensink

Manueel therapeut

Vanaf 2013 is Muriël met veel plezier aan het werk als fysiotherapeut bij verschillende fysiotherapiepraktijken in Enschede en Amsterdam. Sinds 2016 mag Muriël zichzelf ook manueel therapeute noemen. Ze heeft bewust gekozen voor deze extra masteropleiding omdat deze is toegespitst op met name de gewrichten, de houding en de beweging van het menselijk lichaam.

Het leuke aan manuele therapie is dat de effecten vaak snel merkbaar zijn. Het meest uitdagend vindt Muriël het behandelen van wervelkolom gerelateerde klachten zoals: hoofd-, nek- en rugklachten (met of zonder uitstraling).
De afwisseling van patiënten en de verschillende problematiek maken elke dag weer anders en verrassend!

Big registratie: 19917197104

Muriël is gespecialiseerd in …

Manueel therapie
Fysiotherapie bij revalidatie
Dry needling
Personal Trainer

In haar vrije tijd vindt Muriël een gezonde leefstijl ook erg belangrijk, ze gaat bewust om met voeding en bewegen. Boksen, yoga en hardlopen in het park behoren tot haar dagelijkse bezigheden. Haar enthousiasme rondom sport en bewegen probeert ze ook gedreven over te brengen binnen haar werk als fysio-/manueel therapeute. 

Klantbeloftes: persoonlijke benadering, goed in luisteren, resultaatgericht, professioneel.

Terug naar het overzicht

Ik koos ervoor om eerst het spreekuur te bezoeken. Daar werd ik erg prettig ontvangen en hebben we eerst mijn klachten en ervaringen goed doorgesproken. Dit voelde zo goed dat ik meteen een afspraak maakte voor behandeling.

Bob Vos

René Vlek van Leefstijl heeft me stap voor stap mijn eigen conclusies laten trekken, samen met mij een training op maat gemaakt, me overtuigd van krachttraining en me langzaam en opnieuw laten kennis maken met een oude liefde: hardlopen!

Wytske van Zanten

Niets dan lof voor het team van Leefstijl Fysiotherapie!
En dan vooral voor René en Rogier.
Bijna vier jaar geleden kwam ik bij René met een serieuze hardloop blessure.

Barbara Bontekoning

Na jarenlange klachten aan de knieën, eindelijk weer pijnvrij kunnen hardlopen! Er was arthrose vastgesteld en mij verteld dat ik niet meer kon hardlopen.

Jessica de Jager

Zeer fijne en zorgvuldige benadering van mijn klachten. Na 2 afspraken al duidelijke verbetering. Er wordt erg goed geluisterd. Oefeningen zijn goed toe te passen in dagelijks leven. Locatie is schoon en prettig. Voel meer souplesse in mijn onderrug.

Marlies de Vries

De beweeglijkheid en kracht namen steeds verder toe. En na zo’n vier maanden begeleiding door Muriël stond ik weer pijnvrij op de tennisbaan.
Ja, dit lofstukje is geschreven door een dankbaar mens. Muriël, super bedankt voor je goede zorgen, je rust en vertrouwen.

K Baars

Ik had chronische pijn in 1 van mijn benen die zich verplaatste over mijn been. Ook had ik aan 1 kant van mijn nek pijn. Hiervoor ben ik naar heel veel fysio’s geweest. Met allen een andere benadering: van zooltje tegen platvoeten, neurologisch onderzoek, knie onderzoek, naar oefeningen voor voeten krachttraining van kuiten en ook massage en rek oefeningen voor mijn benen. Alleen telkens kwam de pijn terug. Ik begreep niet waarom.
Totdat ik hier kwam en bleek dat mijn pijn in mijn been voortkwam aan een stijve rug en nek. Ik heb nu veel minder last en kan dit direct terugleiden naar een houding of stijfheid die ik in stand hield. Ik heb oefeningen gekregen om de pijn direct te verhelpen. Ik raadt deze fysio dan ook iedereen aan.

Michiel Huijse