Sportfysiotherapie

Bij ons werkt een gediplomeerde sportfysiotherapeut. Die helpt jou om een goede diagnose te stellen, want daar begint een effectieve behandeling. Onze therapeut begeleidt jou bij het revalideren, zodat jij hopelijk weer kunt trainen op het niveau dat je gewend was. Of dat nou hardlopen, CrossFit of iets anders is. Met behulp van een bewegingsanalyse krijg je praktische en bruikbare tips die je toe kunt passen tijdens je training.

 

Sportfysiotherapie nodig?

Heb je een acute of steeds maar terugkerende sportblessure? Of zit er een belangrijke sportwedstrijd aan te komen, waar je graag goed op voorbereid bent? Bel ons op 020 3709 709 of vul het contactformulier in. Dan nemen we snel contact met je op en bespreken we hoe onze sportfysiotherapeut jou kan helpen. 


Ik koos ervoor om eerst het spreekuur te bezoeken. Daar werd ik erg prettig ontvangen en hebben we eerst mijn klachten en ervaringen goed doorgesproken. Dit voelde zo goed dat ik meteen een afspraak maakte voor behandeling.

Bob Vos

René Vlek van Leefstijl heeft me stap voor stap mijn eigen conclusies laten trekken, samen met mij een training op maat gemaakt, me overtuigd van krachttraining en me langzaam en opnieuw laten kennis maken met een oude liefde: hardlopen!

Wytske van Zanten

Niets dan lof voor het team van Leefstijl Fysiotherapie!
En dan vooral voor René en Rogier.
Bijna vier jaar geleden kwam ik bij René met een serieuze hardloop blessure.

Barbara Bontekoning

Na jarenlange klachten aan de knieën, eindelijk weer pijnvrij kunnen hardlopen! Er was arthrose vastgesteld en mij verteld dat ik niet meer kon hardlopen.

Jessica de Jager

Zeer fijne en zorgvuldige benadering van mijn klachten. Na 2 afspraken al duidelijke verbetering. Er wordt erg goed geluisterd. Oefeningen zijn goed toe te passen in dagelijks leven. Locatie is schoon en prettig. Voel meer souplesse in mijn onderrug.

Marlies de Vries

De beweeglijkheid en kracht namen steeds verder toe. En na zo’n vier maanden begeleiding door Muriël stond ik weer pijnvrij op de tennisbaan.
Ja, dit lofstukje is geschreven door een dankbaar mens. Muriël, super bedankt voor je goede zorgen, je rust en vertrouwen.

K Baars