Beter presteren en sneller fit

Wil je nu écht fit worden? Maar heb je een extra steuntje in de rug nodig? Dan helpen onze personal trainers te graag om jouw doel te bereiken. Natuurlijk brengt je personal trainer eerst samen met jou die concrete doelen in kaart. Wil je bijvoorbeeld 10 kilo afvallen? Pijn van een blessure of andere klacht verminderen? Revalideren? Of een marathon lopen?

 

Personal training bij Leefstijl Fysiotherapie & Training

Onze personal trainers begeleiden jou intensief tijdens het trainen. Wil je met ze aan de slag? Neem even contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Bel ons op 020 3709 709 of vul het contactformulier in.

 


Ik koos ervoor om eerst het spreekuur te bezoeken. Daar werd ik erg prettig ontvangen en hebben we eerst mijn klachten en ervaringen goed doorgesproken. Dit voelde zo goed dat ik meteen een afspraak maakte voor behandeling.

Bob Vos

René Vlek van Leefstijl heeft me stap voor stap mijn eigen conclusies laten trekken, samen met mij een training op maat gemaakt, me overtuigd van krachttraining en me langzaam en opnieuw laten kennis maken met een oude liefde: hardlopen!

Wytske van Zanten

Niets dan lof voor het team van Leefstijl Fysiotherapie!
En dan vooral voor René en Rogier.
Bijna vier jaar geleden kwam ik bij René met een serieuze hardloop blessure.

Barbara Bontekoning

Na jarenlange klachten aan de knieën, eindelijk weer pijnvrij kunnen hardlopen! Er was arthrose vastgesteld en mij verteld dat ik niet meer kon hardlopen.

Jessica de Jager

Zeer fijne en zorgvuldige benadering van mijn klachten. Na 2 afspraken al duidelijke verbetering. Er wordt erg goed geluisterd. Oefeningen zijn goed toe te passen in dagelijks leven. Locatie is schoon en prettig. Voel meer souplesse in mijn onderrug.

Marlies de Vries

De beweeglijkheid en kracht namen steeds verder toe. En na zo’n vier maanden begeleiding door Muriël stond ik weer pijnvrij op de tennisbaan.
Ja, dit lofstukje is geschreven door een dankbaar mens. Muriël, super bedankt voor je goede zorgen, je rust en vertrouwen.

K Baars