Marjon van der Vlist

Marjon van der Vlist

Leefstijl coach en Yoga docent

 

Marjon is als leefstijl coach afgestudeerd aan de Academie voor Holistisch coachen in Bilthoven. Daarnaast heeft ze aanvullende opleidingen gevolgd zoals medische- en psychsociale basiskennis, Reiki als ook een yoga en pilates opleiding.

Als coach kijkt ze met een holistische visie naar jouw leefstijl. Je lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Iedereen is verschillend en ze stemt daarom het traject af op jouw persoonlijke behoeften en wensen.

Aangesloten bij BLCN, geregistreerd in kwaliteitsregister Kabiz en geaccrediteerd om de gecombineerde leefstijlinterventie ‘CooL’ te begeleiden

Marjon is gespecialiseerd in:

- Leefstijl coaching
- Pilatus & Yoga
- Coaching

 

Als Leefstijl Coach....

Kijkt ze naar wat jij nodig hebt om jouw leefstijl aan te passen naar een gezondere versie. Naast het analyseren van je voedings- en bewegingspatroon neemt ze ook ademhalings- en balansoefeningen mee in het traject. Deze oefeningen komen uit haar yoga en pilates opleiding.

Een juiste balans door voedzame voeding, voldoende beweging en ontspanning kunnen heel veel voor je betekenen, dit weet zij ook uit eigen ervaring.

Met het stellen van haalbare doelen is het voor iedereen mogelijk om meer energie en balans te ervaren. De adviezen zijn op maat en persoonlijk gericht om een leefstijl te creëren die jou past, zonder het gevoel te hebben hier voor te ‘moeten’ werken.

Iedereen is uniek en ze begeleid je met rust en aandacht naar een gezonde leefstijl.

Terug naar het overzicht

Ik koos ervoor om eerst het spreekuur te bezoeken. Daar werd ik erg prettig ontvangen en hebben we eerst mijn klachten en ervaringen goed doorgesproken. Dit voelde zo goed dat ik meteen een afspraak maakte voor behandeling.

Bob Vos

René Vlek van Leefstijl heeft me stap voor stap mijn eigen conclusies laten trekken, samen met mij een training op maat gemaakt, me overtuigd van krachttraining en me langzaam en opnieuw laten kennis maken met een oude liefde: hardlopen!

Wytske van Zanten

Niets dan lof voor het team van Leefstijl Fysiotherapie!
En dan vooral voor René en Rogier.
Bijna vier jaar geleden kwam ik bij René met een serieuze hardloop blessure.

Barbara Bontekoning

Na jarenlange klachten aan de knieën, eindelijk weer pijnvrij kunnen hardlopen! Er was arthrose vastgesteld en mij verteld dat ik niet meer kon hardlopen.

Jessica de Jager

Zeer fijne en zorgvuldige benadering van mijn klachten. Na 2 afspraken al duidelijke verbetering. Er wordt erg goed geluisterd. Oefeningen zijn goed toe te passen in dagelijks leven. Locatie is schoon en prettig. Voel meer souplesse in mijn onderrug.

Marlies de Vries

De beweeglijkheid en kracht namen steeds verder toe. En na zo’n vier maanden begeleiding door Muriël stond ik weer pijnvrij op de tennisbaan.
Ja, dit lofstukje is geschreven door een dankbaar mens. Muriël, super bedankt voor je goede zorgen, je rust en vertrouwen.

K Baars

Ik had chronische pijn in 1 van mijn benen die zich verplaatste over mijn been. Ook had ik aan 1 kant van mijn nek pijn. Hiervoor ben ik naar heel veel fysio’s geweest. Met allen een andere benadering: van zooltje tegen platvoeten, neurologisch onderzoek, knie onderzoek, naar oefeningen voor voeten krachttraining van kuiten en ook massage en rek oefeningen voor mijn benen. Alleen telkens kwam de pijn terug. Ik begreep niet waarom.
Totdat ik hier kwam en bleek dat mijn pijn in mijn been voortkwam aan een stijve rug en nek. Ik heb nu veel minder last en kan dit direct terugleiden naar een houding of stijfheid die ik in stand hield. Ik heb oefeningen gekregen om de pijn direct te verhelpen. Ik raadt deze fysio dan ook iedereen aan.

Michiel Huijse