Hoofd

Voor hoofdpijn klachten kunt je terecht bij de volgende specialisaties:

 

Fysiotherapie manuele therapie Mckenzie therapie Osteopathie

 

Heeft u genoeg van uw hoofdpijnklachten? Heeft u veel last van hoofdpijn? Dit kan uw dagelijks leven sterk beperken. Heeft u, zonder succes, al op vele manieren geprobeerd uw hoofdpijn of migraine te verminderen?

Ons doel is om met u de hoofdpijn en de bijkomende beperkingen in uw dagelijks leven weg te nemen. Tevens herhaling te voorkomen.

Bij Leefstijl Fysiotherapie brengen wij uw hoofdpijn en/of nekpijn in kaart middels een anamnese, een lichamelijk onderzoek en een krachtonderzoek.

Op deze manier onderbouwen wij uw therapie. 

 

Ik koos ervoor om eerst het spreekuur te bezoeken. Daar werd ik erg prettig ontvangen en hebben we eerst mijn klachten en ervaringen goed doorgesproken. Dit voelde zo goed dat ik meteen een afspraak maakte voor behandeling.

Bob Vos

René Vlek van Leefstijl heeft me stap voor stap mijn eigen conclusies laten trekken, samen met mij een training op maat gemaakt, me overtuigd van krachttraining en me langzaam en opnieuw laten kennis maken met een oude liefde: hardlopen!

Wytske van Zanten

Niets dan lof voor het team van Leefstijl Fysiotherapie!
En dan vooral voor René en Rogier.
Bijna vier jaar geleden kwam ik bij René met een serieuze hardloop blessure.

Barbara Bontekoning

Na jarenlange klachten aan de knieën, eindelijk weer pijnvrij kunnen hardlopen! Er was arthrose vastgesteld en mij verteld dat ik niet meer kon hardlopen.

Jessica de Jager

Zeer fijne en zorgvuldige benadering van mijn klachten. Na 2 afspraken al duidelijke verbetering. Er wordt erg goed geluisterd. Oefeningen zijn goed toe te passen in dagelijks leven. Locatie is schoon en prettig. Voel meer souplesse in mijn onderrug.

Marlies de Vries

De beweeglijkheid en kracht namen steeds verder toe. En na zo’n vier maanden begeleiding door Muriël stond ik weer pijnvrij op de tennisbaan.
Ja, dit lofstukje is geschreven door een dankbaar mens. Muriël, super bedankt voor je goede zorgen, je rust en vertrouwen.

K Baars