Enkel & scheenbeen

 

Voor pijnklachten aan de enkel en/of kuit kun je terecht voor de volgende specialisaties:

FysiotherapieSportfysiotherapieOsteopathieSportmassage

Pijn in de kuit tijdens sporten zoals hardlopen, tennis of voetbal?

Enkelpijn, door de enkel gegaan, een onstabiel gevoel, scheenbeenklachten en moeite met bewegen zijn voorbeelden van symptomen die veel voorkomen bij enkel en scheenbeenklachten. Door de complexiteit van gewrichten kunnen klachten van uiteenlopende aard zijn. Klachten van het bewegingssysteem hebben vaak grote impact op uw functioneren in het dagelijks leven.

Ons doel is om met jou de pijn en de bijkomende beperkingen in uw dagelijks leven weg te nemen en de kans op herhaling te minimaliseren.

Bij Leefstijl Fysiotherapie & Training brengen we uw klachten in kaart middels een anamnese, een lichamelijk onderzoek en speciale test- en meetapparatuur. Op deze manier onderbouwen wij uw behandelplan.

 

Ik koos ervoor om eerst het spreekuur te bezoeken. Daar werd ik erg prettig ontvangen en hebben we eerst mijn klachten en ervaringen goed doorgesproken. Dit voelde zo goed dat ik meteen een afspraak maakte voor behandeling.

Bos Vos

René Vlek van Leefstijl heeft me stap voor stap mijn eigen conclusies laten trekken, samen met mij een training op maat gemaakt, me overtuigd van krachttraining en me langzaam en opnieuw laten kennis maken met een oude liefde: hardlopen!

Mariette Hermans

Niets dan lof voor het team van Leefstijl Fysiotherapie!
En dan vooral voor René en Rogier.
Bijna vier jaar geleden kwam ik bij René met een serieuze hardloop blessure.

Barbara Bontekoning

Na jarenlange klachten aan de knieën, eindelijk weer pijnvrij kunnen hardlopen! Er was arthrose vastgesteld en mij verteld dat ik niet meer kon hardlopen.

Jessica de Jager

Zeer fijne en zorgvuldige benadering van mijn klachten. Na 2 afspraken al duidelijke verbetering. Er wordt erg goed geluisterd. Oefeningen zijn goed toe te passen in dagelijks leven. Locatie is schoon en prettig. Voel meer souplesse in mijn onderrug.

Marlies de Vries