Wie zijn wij?

Leefstijl Fysiotherapie en Training is een dynamische, jonge, actieve fysiotherapie praktijk met een duidelijke missie en visie in Amsterdam. Een praktijk dat hard werkt aan de beste zorg voor de klant/patiënt. Deze beste zorg wordt bepaald door een combinatie van evidence based practice en practice based evidence. Tevens zijn de deskundigen die werken bij Leefstijl Fysiotherapie en Training alle gespecialiseerd in een bepaalde richting binnen het vakgebied. Tussen de collega's vindt als zodanig kennisoverdracht plaats ter bevordering van de zorg voor de klant/patiënt. 

Bij Leefstijl fysiotherapie en Training werken wij met acht collega's samen. Deze acht collega's hebben plezier maken, hard werken, ontwikkeling, zelfontplooiing en professioneel handelen hoog in het vaandel staan. Kijk ook voor meer informatie  m.b.t. de verschillende collega's op onze Team pagina. Hier kun je ook meer vinden over de persoonlijke motivatie.

Onze missie & visie kunt terug vinden op de volgende link: Missie & Visie

De praktijk is modern, licht en ruimtelijk opgezet met uitgebreide trainingsfaciliteiten. 

In het kort omschrijven wij Leefstijl Fysiotherapie & Training met de volgende kernwaarden: onderscheidend, communicatief, transparant werken, oorzakelijk handelen, zelfredzame oplossing.


Youtube video's

Ik koos ervoor om eerst het spreekuur te bezoeken. Daar werd ik erg prettig ontvangen en hebben we eerst mijn klachten en ervaringen goed doorgesproken. Dit voelde zo goed dat ik meteen een afspraak maakte voor behandeling.

Bob Vos

René Vlek van Leefstijl heeft me stap voor stap mijn eigen conclusies laten trekken, samen met mij een training op maat gemaakt, me overtuigd van krachttraining en me langzaam en opnieuw laten kennis maken met een oude liefde: hardlopen!

Wytske van Zanten

Niets dan lof voor het team van Leefstijl Fysiotherapie!
En dan vooral voor René en Rogier.
Bijna vier jaar geleden kwam ik bij René met een serieuze hardloop blessure.

Barbara Bontekoning

Na jarenlange klachten aan de knieën, eindelijk weer pijnvrij kunnen hardlopen! Er was arthrose vastgesteld en mij verteld dat ik niet meer kon hardlopen.

Jessica de Jager

Zeer fijne en zorgvuldige benadering van mijn klachten. Na 2 afspraken al duidelijke verbetering. Er wordt erg goed geluisterd. Oefeningen zijn goed toe te passen in dagelijks leven. Locatie is schoon en prettig. Voel meer souplesse in mijn onderrug.

Marlies de Vries

De beweeglijkheid en kracht namen steeds verder toe. En na zo’n vier maanden begeleiding door Muriël stond ik weer pijnvrij op de tennisbaan.
Ja, dit lofstukje is geschreven door een dankbaar mens. Muriël, super bedankt voor je goede zorgen, je rust en vertrouwen.

K Baars

Ik had chronische pijn in 1 van mijn benen die zich verplaatste over mijn been. Ook had ik aan 1 kant van mijn nek pijn. Hiervoor ben ik naar heel veel fysio’s geweest. Met allen een andere benadering: van zooltje tegen platvoeten, neurologisch onderzoek, knie onderzoek, naar oefeningen voor voeten krachttraining van kuiten en ook massage en rek oefeningen voor mijn benen. Alleen telkens kwam de pijn terug. Ik begreep niet waarom.
Totdat ik hier kwam en bleek dat mijn pijn in mijn been voortkwam aan een stijve rug en nek. Ik heb nu veel minder last en kan dit direct terugleiden naar een houding of stijfheid die ik in stand hield. Ik heb oefeningen gekregen om de pijn direct te verhelpen. Ik raadt deze fysio dan ook iedereen aan.

Michiel Huijse