18 februari 2018

Sportmassage

Bij Leefstijl Fysiotherapie & Training wordt sportmassage gegeven met als doel de spieren te laten ontspannen, doorbloeden, als voorbereiding op uw sport beoefening of ter preventie.


Sportmassage wordt uitgevoerd door een bekwame fysiotherapeut. De duur van een sportmassage is 25 minuten. Het tarief voor een sportmassage is €35,- per 25 minuten. 

In samenspraak met de therapeut kunt u de duur van een sportmassage bespreken. 

Wij helpen u graag verder.

04 augustus 2017

Leefstijl Fysiotherapie & Training

Leefstijl Fysiotherapie & Training biedt personal training voor diegene die intensief begeleid wil worden tijdens het trainen.

04 augustus 2017

Personal Training

Leefstijl Fysiotherapie & Training biedt personal training voor diegene die intensief begeleid wil worden tijdens het trainen.

04 augustus 2017

Actie

Leefstijl Fysiotherapie & Training heeft de komende lente maanden de volgende acties.


Ik koos ervoor om eerst het spreekuur te bezoeken. Daar werd ik erg prettig ontvangen en hebben we eerst mijn klachten en ervaringen goed doorgesproken. Dit voelde zo goed dat ik meteen een afspraak maakte voor behandeling.

Bob Vos

René Vlek van Leefstijl heeft me stap voor stap mijn eigen conclusies laten trekken, samen met mij een training op maat gemaakt, me overtuigd van krachttraining en me langzaam en opnieuw laten kennis maken met een oude liefde: hardlopen!

Wytske van Zanten

Niets dan lof voor het team van Leefstijl Fysiotherapie!
En dan vooral voor René en Rogier.
Bijna vier jaar geleden kwam ik bij René met een serieuze hardloop blessure.

Barbara Bontekoning

Na jarenlange klachten aan de knieën, eindelijk weer pijnvrij kunnen hardlopen! Er was arthrose vastgesteld en mij verteld dat ik niet meer kon hardlopen.

Jessica de Jager

Zeer fijne en zorgvuldige benadering van mijn klachten. Na 2 afspraken al duidelijke verbetering. Er wordt erg goed geluisterd. Oefeningen zijn goed toe te passen in dagelijks leven. Locatie is schoon en prettig. Voel meer souplesse in mijn onderrug.

Marlies de Vries

De beweeglijkheid en kracht namen steeds verder toe. En na zo’n vier maanden begeleiding door Muriël stond ik weer pijnvrij op de tennisbaan.
Ja, dit lofstukje is geschreven door een dankbaar mens. Muriël, super bedankt voor je goede zorgen, je rust en vertrouwen.

K Baars