Dexter Dirkmaat

Dexter Dirkmaat

fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut in opleiding

Dexter Dirkmaat werkt sinds midden 2016 bij Leefstijl Fysiotherapie en Training. Hij volgde de opleiding Fysiotherapie en begon in zijn laatste jaar met het trainen van jonge surftalenten bij het Surf Topsport Centrum. Daar groeide hij door tot Trainingscoördinator en werd hij aangesteld als fysiotherapeut van het Nederlandse Golf-surfteam onder de 18. Naast surfers heeft hij ook snowboarders en kite-surfers op hoog niveau begeleid met het revalideren na heftig trauma en het optimaliseren van fysieke performance.

Big registratie: 39918979704

Dexter is gespecialiseerd in...

Kinderfysiotherapeut (i.o.)
Sport fysiotherapie Nederlands Golf-surfteam
Dry Needling
Functional Movement Screening
CrossFit
Personal Trainer

In deze begeleiding is de Functional Movement Screen volgens Dexter een zeer belangrijke tool geweest. De FMS is screening waarbij het gehele lichaam op drie basis motorische-vaardigheden wordt uitgedaagd, namelijk mobiliteit, coördinatie en kracht.

Naast de cursus FMS heeft hij in 2016 de cursus Dry-Needling afgerond en past hij dit, met positief resultaat, dagelijks toe in zijn behandelingen.

Terug naar het overzicht

Ik koos ervoor om eerst het spreekuur te bezoeken. Daar werd ik erg prettig ontvangen en hebben we eerst mijn klachten en ervaringen goed doorgesproken. Dit voelde zo goed dat ik meteen een afspraak maakte voor behandeling.

Bob Vos

René Vlek van Leefstijl heeft me stap voor stap mijn eigen conclusies laten trekken, samen met mij een training op maat gemaakt, me overtuigd van krachttraining en me langzaam en opnieuw laten kennis maken met een oude liefde: hardlopen!

Wytske van Zanten

Niets dan lof voor het team van Leefstijl Fysiotherapie!
En dan vooral voor René en Rogier.
Bijna vier jaar geleden kwam ik bij René met een serieuze hardloop blessure.

Barbara Bontekoning

Na jarenlange klachten aan de knieën, eindelijk weer pijnvrij kunnen hardlopen! Er was arthrose vastgesteld en mij verteld dat ik niet meer kon hardlopen.

Jessica de Jager

Zeer fijne en zorgvuldige benadering van mijn klachten. Na 2 afspraken al duidelijke verbetering. Er wordt erg goed geluisterd. Oefeningen zijn goed toe te passen in dagelijks leven. Locatie is schoon en prettig. Voel meer souplesse in mijn onderrug.

Marlies de Vries

De beweeglijkheid en kracht namen steeds verder toe. En na zo’n vier maanden begeleiding door Muriël stond ik weer pijnvrij op de tennisbaan.
Ja, dit lofstukje is geschreven door een dankbaar mens. Muriël, super bedankt voor je goede zorgen, je rust en vertrouwen.

K Baars

Ik had chronische pijn in 1 van mijn benen die zich verplaatste over mijn been. Ook had ik aan 1 kant van mijn nek pijn. Hiervoor ben ik naar heel veel fysio’s geweest. Met allen een andere benadering: van zooltje tegen platvoeten, neurologisch onderzoek, knie onderzoek, naar oefeningen voor voeten krachttraining van kuiten en ook massage en rek oefeningen voor mijn benen. Alleen telkens kwam de pijn terug. Ik begreep niet waarom.
Totdat ik hier kwam en bleek dat mijn pijn in mijn been voortkwam aan een stijve rug en nek. Ik heb nu veel minder last en kan dit direct terugleiden naar een houding of stijfheid die ik in stand hield. Ik heb oefeningen gekregen om de pijn direct te verhelpen. Ik raadt deze fysio dan ook iedereen aan.

Michiel Huijse