René Vlek

Sport Fysiotherapeut

René is na het afronden van zijn opleiding fysiotherapie in 2001 gaan werken als fysiotherapeut en in 2004 de opleiding sportfysiotherapie gaan volgen. Met 17 jaar werkervaring heeft René inmiddels meer dan 20.000 casussen behandeld. Door werkzaam te zijn geweest in een particuliere praktijk met sportfaciliteiten groeide zijn interesse in sportfysiotherapie. Mede door zijn sportieve achtergrond waaronder zeilen, hockey, tennis, squash, skiën en voetbal, kan hij vanuit persoonlijke ervaring adviseren.

Big registratie: 69055006504

Naast zijn werk volgde René in 2003 met veel plezier de opleiding Allround Sportfysiotherapie te Utrecht, welke met succes is afgerond. Zijn ervaring in het vak fysiotherapie & sportfysiotherapie groeide door het geven van technische looptraining, begeleiding in fitness en het geven van trainingen. Door het schrijven van case-reports, het volgen van cursussen en workshops werden theorie en praktijk gecombineerd. 

Klantbeloftes: professionaliteit, betrokkenheid, duidelijkheid, ervaren.

René is gespecialiseerd...

  • Fysiotherpeut
  • Sportfysiotherapeut
  • Mckenzie therapeut
  • Hardlooptrainer 
  • Werkplek analist
Terug naar het overzicht

Ik koos ervoor om eerst het spreekuur te bezoeken. Daar werd ik erg prettig ontvangen en hebben we eerst mijn klachten en ervaringen goed doorgesproken. Dit voelde zo goed dat ik meteen een afspraak maakte voor behandeling.

Bob Vos

René Vlek van Leefstijl heeft me stap voor stap mijn eigen conclusies laten trekken, samen met mij een training op maat gemaakt, me overtuigd van krachttraining en me langzaam en opnieuw laten kennis maken met een oude liefde: hardlopen!

Wytske van Zanten

Niets dan lof voor het team van Leefstijl Fysiotherapie!
En dan vooral voor René en Rogier.
Bijna vier jaar geleden kwam ik bij René met een serieuze hardloop blessure.

Barbara Bontekoning

Na jarenlange klachten aan de knieën, eindelijk weer pijnvrij kunnen hardlopen! Er was arthrose vastgesteld en mij verteld dat ik niet meer kon hardlopen.

Jessica de Jager

Zeer fijne en zorgvuldige benadering van mijn klachten. Na 2 afspraken al duidelijke verbetering. Er wordt erg goed geluisterd. Oefeningen zijn goed toe te passen in dagelijks leven. Locatie is schoon en prettig. Voel meer souplesse in mijn onderrug.

Marlies de Vries

De beweeglijkheid en kracht namen steeds verder toe. En na zo’n vier maanden begeleiding door Muriël stond ik weer pijnvrij op de tennisbaan.
Ja, dit lofstukje is geschreven door een dankbaar mens. Muriël, super bedankt voor je goede zorgen, je rust en vertrouwen.

K Baars