José van der Woude

Hoofd verantwoordelijke administratie

José werkt sinds februari 2023 bij Leefstijl Fysiotherapie & Training. Als hoofd verantwoordelijke voor de administratie houdt zij zich met name bezig met declareren, crediteren, factureren, de boekhouding en nog wat leuke randzaken. 

 Ze vindt het een mooie taak om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Heeft u vragen over declaraties en vergoedingen? Als eerste aanspreekpunt bij Leefstijl Fysiotherapie & Training staat zij hierin u graag te woord. 

Voor vragen over de administratie is José aanwezig op de maandag en de woensdag. 

Hobby’s van José zijn golfen, fietsen en met vrienden uit eten gaan.

 

Terug naar het overzicht

Ik koos ervoor om eerst het spreekuur te bezoeken. Daar werd ik erg prettig ontvangen en hebben we eerst mijn klachten en ervaringen goed doorgesproken. Dit voelde zo goed dat ik meteen een afspraak maakte voor behandeling.

Bob Vos

René Vlek van Leefstijl heeft me stap voor stap mijn eigen conclusies laten trekken, samen met mij een training op maat gemaakt, me overtuigd van krachttraining en me langzaam en opnieuw laten kennis maken met een oude liefde: hardlopen!

Wytske van Zanten

Niets dan lof voor het team van Leefstijl Fysiotherapie!
En dan vooral voor René en Rogier.
Bijna vier jaar geleden kwam ik bij René met een serieuze hardloop blessure.

Barbara Bontekoning

Na jarenlange klachten aan de knieën, eindelijk weer pijnvrij kunnen hardlopen! Er was arthrose vastgesteld en mij verteld dat ik niet meer kon hardlopen.

Jessica de Jager

Zeer fijne en zorgvuldige benadering van mijn klachten. Na 2 afspraken al duidelijke verbetering. Er wordt erg goed geluisterd. Oefeningen zijn goed toe te passen in dagelijks leven. Locatie is schoon en prettig. Voel meer souplesse in mijn onderrug.

Marlies de Vries

De beweeglijkheid en kracht namen steeds verder toe. En na zo’n vier maanden begeleiding door Muriël stond ik weer pijnvrij op de tennisbaan.
Ja, dit lofstukje is geschreven door een dankbaar mens. Muriël, super bedankt voor je goede zorgen, je rust en vertrouwen.

K Baars