Bekken

Voor bekkenklachten kun je terecht voor de volgende specialisaties:

FysiotherapieManuele therapieMckenzie therapieSportfysiotherapie

Heeft u last van pijnklachten rond het bekkengebied? Heeft u last van bekkenpijn en/of bekkeninstabiliteit?  De klachten kunnen een grote impact hebben op uw functioneren in het dagelijks leven. De oorzaak kan heel divers zijn.

Bij Leefstijl Fysiotherapie & Training brengen wij uw bekkenpijn in kaart middels een anamnese, een lichamelijk onderzoek en/of een krachtonderzoek. Ons doel is om met u de pijn en bijkomende beperkingen in uw dagelijks leven weg te nemen en de kans op herhaling te voorkomen. Op deze manier onderbouwen wij uw behandelplan.

Ik koos ervoor om eerst het spreekuur te bezoeken. Daar werd ik erg prettig ontvangen en hebben we eerst mijn klachten en ervaringen goed doorgesproken. Dit voelde zo goed dat ik meteen een afspraak maakte voor behandeling.

Bob Vos

René Vlek van Leefstijl heeft me stap voor stap mijn eigen conclusies laten trekken, samen met mij een training op maat gemaakt, me overtuigd van krachttraining en me langzaam en opnieuw laten kennis maken met een oude liefde: hardlopen!

Wytske van Zanten

Niets dan lof voor het team van Leefstijl Fysiotherapie!
En dan vooral voor René en Rogier.
Bijna vier jaar geleden kwam ik bij René met een serieuze hardloop blessure.

Barbara Bontekoning

Na jarenlange klachten aan de knieën, eindelijk weer pijnvrij kunnen hardlopen! Er was arthrose vastgesteld en mij verteld dat ik niet meer kon hardlopen.

Jessica de Jager

Zeer fijne en zorgvuldige benadering van mijn klachten. Na 2 afspraken al duidelijke verbetering. Er wordt erg goed geluisterd. Oefeningen zijn goed toe te passen in dagelijks leven. Locatie is schoon en prettig. Voel meer souplesse in mijn onderrug.

Marlies de Vries

De beweeglijkheid en kracht namen steeds verder toe. En na zo’n vier maanden begeleiding door Muriël stond ik weer pijnvrij op de tennisbaan.
Ja, dit lofstukje is geschreven door een dankbaar mens. Muriël, super bedankt voor je goede zorgen, je rust en vertrouwen.

K Baars