Sport revalidatie

 

Sport revalidatie nodig?

 

Sport je veel? Goed bezig, heel gezond! Helaas kan sporten ook leiden tot blessures. Heel vervelend, vooral als je er lang last van hebt. Niet alleen voor jezelf, maar zeker ook voor je sportvereniging. Wist je dat een blessure in 8% van de gevallen de reden is van uitschrijving van een vereniging?

 

Sportbegeleiding voor sportverenigingen

Speciaal voor deze sporters en voor sportverenigingen hebben we een sportbegeleiding programma opgesteld. Ben jij lid van een sportvereniging die met ons samenwerkt? Fijn, want dan heb je exclusieve toegang tot extra services:

  • Gratis inloopspreekuur op locatie bij je club
  • De Blessuretelefoon. Via onze Blessuretelefoon heb je direct één op één telefonisch contact met een deskundige fysiotherapeut. Zo kan je elke dag tussen 8-21 uur kosteloos met een fysiotherapeut overleggen over jouw acute blessure.
  • Ook in de weekenden beschikbaar
  • Geen doorverwijzing van een huisarts nodig


Wil je hier meer over weten of wil je je met jouw sportvereniging bij ons aansluiten? Neem dan contact met ons op. Bel ons op 020 3709 709 of vul het contactformulier in. 

 


Ik koos ervoor om eerst het spreekuur te bezoeken. Daar werd ik erg prettig ontvangen en hebben we eerst mijn klachten en ervaringen goed doorgesproken. Dit voelde zo goed dat ik meteen een afspraak maakte voor behandeling.

Bob Vos

René Vlek van Leefstijl heeft me stap voor stap mijn eigen conclusies laten trekken, samen met mij een training op maat gemaakt, me overtuigd van krachttraining en me langzaam en opnieuw laten kennis maken met een oude liefde: hardlopen!

Wytske van Zanten

Niets dan lof voor het team van Leefstijl Fysiotherapie!
En dan vooral voor René en Rogier.
Bijna vier jaar geleden kwam ik bij René met een serieuze hardloop blessure.

Barbara Bontekoning

Na jarenlange klachten aan de knieën, eindelijk weer pijnvrij kunnen hardlopen! Er was arthrose vastgesteld en mij verteld dat ik niet meer kon hardlopen.

Jessica de Jager

Zeer fijne en zorgvuldige benadering van mijn klachten. Na 2 afspraken al duidelijke verbetering. Er wordt erg goed geluisterd. Oefeningen zijn goed toe te passen in dagelijks leven. Locatie is schoon en prettig. Voel meer souplesse in mijn onderrug.

Marlies de Vries

De beweeglijkheid en kracht namen steeds verder toe. En na zo’n vier maanden begeleiding door Muriël stond ik weer pijnvrij op de tennisbaan.
Ja, dit lofstukje is geschreven door een dankbaar mens. Muriël, super bedankt voor je goede zorgen, je rust en vertrouwen.

K Baars