Voedingsanalyse

 

Voedingsanalyse: welk voedingspatroon past bij jou?


Gezonde voeding ligt aan de basis van een gezond lichaam. Heel cliché, maar wel heel waar. Door gezond te eten...

  • voel je je beter
  • voorkom je ziekten
  • versnel je het herstel tijdens of na ziekte.

Iedereen is anders. Afhankelijk van je leefstijl, leeftijd en medische situatie heeft jouw lichaam andere behoeften. Hoeveel vitamines, mineralen en vezels je lichaam nodig heeft is dus niet zomaar te zeggen.

Welk voedingspatroon past bij je als je wilt afvallen? En hoe zorg je er als vegetariër voor dat je voldoende ijzer binnen krijgt?  Een ingewikkelde puzzel, die ik als leefstijlcoach samen met jou kan oplossen. Ontdek wat gezonde voeding voor jou kan betekenen en maak een afspraak.

Wat zijn de kosten voor voedingsadvies? 

Tijd: 60 minuten

Tarief: €49,00 excl. btw

Bel ons op 020 3709 709 of vul het contactformulier in.


Ik koos ervoor om eerst het spreekuur te bezoeken. Daar werd ik erg prettig ontvangen en hebben we eerst mijn klachten en ervaringen goed doorgesproken. Dit voelde zo goed dat ik meteen een afspraak maakte voor behandeling.

Bob Vos

René Vlek van Leefstijl heeft me stap voor stap mijn eigen conclusies laten trekken, samen met mij een training op maat gemaakt, me overtuigd van krachttraining en me langzaam en opnieuw laten kennis maken met een oude liefde: hardlopen!

Wytske van Zanten

Niets dan lof voor het team van Leefstijl Fysiotherapie!
En dan vooral voor René en Rogier.
Bijna vier jaar geleden kwam ik bij René met een serieuze hardloop blessure.

Barbara Bontekoning

Na jarenlange klachten aan de knieën, eindelijk weer pijnvrij kunnen hardlopen! Er was arthrose vastgesteld en mij verteld dat ik niet meer kon hardlopen.

Jessica de Jager

Zeer fijne en zorgvuldige benadering van mijn klachten. Na 2 afspraken al duidelijke verbetering. Er wordt erg goed geluisterd. Oefeningen zijn goed toe te passen in dagelijks leven. Locatie is schoon en prettig. Voel meer souplesse in mijn onderrug.

Marlies de Vries

De beweeglijkheid en kracht namen steeds verder toe. En na zo’n vier maanden begeleiding door Muriël stond ik weer pijnvrij op de tennisbaan.
Ja, dit lofstukje is geschreven door een dankbaar mens. Muriël, super bedankt voor je goede zorgen, je rust en vertrouwen.

K Baars