Health check

Health check 

Krijg inzicht in huidige leefstijl met behulp van een health check.

Door middel van een vragenlijst en een aantal testen krijg je inzicht in lichamelijke en geestelijke gezondheid. Bij de health check worden lengte, gewicht, BMI, vetpercentage, middelomtrek, bloeddruk en hartslag gemeten. Tevens kan daar optioneel nog een lenigheidstest (sit-and-reach- test), buikspierconditietest (crunch-test) en een conditietest (UKK-wandeltest) aan worden toegevoegd.

Op basis van de resultaten en jouw gevoel stuur ik jou, na afloop, een leefstijlplan. Hier kan je direct zelfstandig mee aan de slag gaan.

Wat zijn de kosten?

Tijd: 60 minuten

Tarief: €49,00 excl. btw

Door wie?
Leefstijl Fysiotherapie & Training biedt leefstijlcoaching aan door een speciaal opgeleide leefstijlcoach 

Wil je eerst meer informatie over leefstijlcoaching? Neem dan even contact op. Bel ons op 020 3709 709 of vul het contactformulier in.

Ik koos ervoor om eerst het spreekuur te bezoeken. Daar werd ik erg prettig ontvangen en hebben we eerst mijn klachten en ervaringen goed doorgesproken. Dit voelde zo goed dat ik meteen een afspraak maakte voor behandeling.

Bob Vos

René Vlek van Leefstijl heeft me stap voor stap mijn eigen conclusies laten trekken, samen met mij een training op maat gemaakt, me overtuigd van krachttraining en me langzaam en opnieuw laten kennis maken met een oude liefde: hardlopen!

Wytske van Zanten

Niets dan lof voor het team van Leefstijl Fysiotherapie!
En dan vooral voor René en Rogier.
Bijna vier jaar geleden kwam ik bij René met een serieuze hardloop blessure.

Barbara Bontekoning

Na jarenlange klachten aan de knieën, eindelijk weer pijnvrij kunnen hardlopen! Er was arthrose vastgesteld en mij verteld dat ik niet meer kon hardlopen.

Jessica de Jager

Zeer fijne en zorgvuldige benadering van mijn klachten. Na 2 afspraken al duidelijke verbetering. Er wordt erg goed geluisterd. Oefeningen zijn goed toe te passen in dagelijks leven. Locatie is schoon en prettig. Voel meer souplesse in mijn onderrug.

Marlies de Vries

De beweeglijkheid en kracht namen steeds verder toe. En na zo’n vier maanden begeleiding door Muriël stond ik weer pijnvrij op de tennisbaan.
Ja, dit lofstukje is geschreven door een dankbaar mens. Muriël, super bedankt voor je goede zorgen, je rust en vertrouwen.

K Baars