Jorrit Loomans

fysiotherapeut en osteopaat in opleiding

Jorrit had van jongs af aan al interesse in het functioneren van het menselijk lichaam. Daarom begon hij in 2009 aan een studie fysiotherapie. Na zijn studie deed hij ervaring op in de revalidatie en volgde verschillende sportfysiotherapie-cursussen. Op zoek naar nog meer kennis over het menselijk lichaam begon hij in 2015 de studie Osteopathie. 

 

Jorrit is van jongs af aan bezig met sport. Hij houdt ervan om zichzelf uit te dagen en doelen te stellen om beter te worden. Na jaren lang voetbal gespeeld te hebben is hij zich sinds zijn opleiding fysiotherapie steeds meer gaan verdiepen in fitness en de daarbij verschillende trainingsvormen.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging is hij sinds 1,5 jaar bezig met Cross-Fit. Cross-Fit heeft hem nieuwe inzichten gegeven voor zijn kijk op trainen en deze kennis/skills neemt hij mee in zijn eigen trainingen.

 

Klantbeloftes: holistische (kijken naar het menselijk lichaam in zijn totaliteit) werkwijze, persoonlijke aanpak en duidelijke communicatie.

 

Jorrit is gespecialiseerd in...

  • Fysiotherapeut
  • Osteopaat I.O.
  • Orthopedische revalidatie
  • Personal Training
  • Scar Management (littekentherapie)
  • Fysiotherapie bij CrossFitt
  • Medical taping
  • Dry Needling
  • Pijn coach

 

Terug naar het overzicht

Ik koos ervoor om eerst het spreekuur te bezoeken. Daar werd ik erg prettig ontvangen en hebben we eerst mijn klachten en ervaringen goed doorgesproken. Dit voelde zo goed dat ik meteen een afspraak maakte voor behandeling.

Bob Vos

René Vlek van Leefstijl heeft me stap voor stap mijn eigen conclusies laten trekken, samen met mij een training op maat gemaakt, me overtuigd van krachttraining en me langzaam en opnieuw laten kennis maken met een oude liefde: hardlopen!

Mariette Hermans

Niets dan lof voor het team van Leefstijl Fysiotherapie!
En dan vooral voor René en Rogier.
Bijna vier jaar geleden kwam ik bij René met een serieuze hardloop blessure.

Barbara Bontekoning

Na jarenlange klachten aan de knieën, eindelijk weer pijnvrij kunnen hardlopen! Er was arthrose vastgesteld en mij verteld dat ik niet meer kon hardlopen.

Jessica de Jager

Zeer fijne en zorgvuldige benadering van mijn klachten. Na 2 afspraken al duidelijke verbetering. Er wordt erg goed geluisterd. Oefeningen zijn goed toe te passen in dagelijks leven. Locatie is schoon en prettig. Voel meer souplesse in mijn onderrug.

Marlies de Vries