Sophie de Lange

Fysiotherapeut

Sophie is sinds 2014 werkzaam als fysiotherapeut. Direct na de opleiding in Groningen is ze naar Zwitserland verhuisd om hier 5 jaar als fysiotherapeut te werken. In deze tijd heeft ze veel cursussen gedaan die de nadruk leggen op het behandelen van het lichaam als één geheel. Belangrijk hierbij is de houding en het kijken naar de manier waarop iemand beweegt. Het verbeteren van deze twee aspecten geeft een specifieke, functionele behandeling op maat die makkelijk te integreren is in het dagelijks leven.

Sophie's bijzondere interesse gaat uit naar hoofdpijn, wervelkolom en bekkenproblematiek. Daarnaast behandelt Sophie ook chronische pijnklachten of klachten met een neurologische oorzaak.

Klantbeloftes: heldere aanpak, betrokkenheid en professionaliteit.

Sophie is gespecialiseerd:

Fysiotherapeut bij neurologische aandoeningen
Hoofdpijnspecialist
Houdingsspecialist
'Muscle Balance' therapeut
Pijncoach

Terug naar het overzicht

Ik koos ervoor om eerst het spreekuur te bezoeken. Daar werd ik erg prettig ontvangen en hebben we eerst mijn klachten en ervaringen goed doorgesproken. Dit voelde zo goed dat ik meteen een afspraak maakte voor behandeling.

Bob Vos

René Vlek van Leefstijl heeft me stap voor stap mijn eigen conclusies laten trekken, samen met mij een training op maat gemaakt, me overtuigd van krachttraining en me langzaam en opnieuw laten kennis maken met een oude liefde: hardlopen!

Wytske van Zanten

Niets dan lof voor het team van Leefstijl Fysiotherapie!
En dan vooral voor René en Rogier.
Bijna vier jaar geleden kwam ik bij René met een serieuze hardloop blessure.

Barbara Bontekoning

Na jarenlange klachten aan de knieën, eindelijk weer pijnvrij kunnen hardlopen! Er was arthrose vastgesteld en mij verteld dat ik niet meer kon hardlopen.

Jessica de Jager

Zeer fijne en zorgvuldige benadering van mijn klachten. Na 2 afspraken al duidelijke verbetering. Er wordt erg goed geluisterd. Oefeningen zijn goed toe te passen in dagelijks leven. Locatie is schoon en prettig. Voel meer souplesse in mijn onderrug.

Marlies de Vries

De beweeglijkheid en kracht namen steeds verder toe. En na zo’n vier maanden begeleiding door Muriël stond ik weer pijnvrij op de tennisbaan.
Ja, dit lofstukje is geschreven door een dankbaar mens. Muriël, super bedankt voor je goede zorgen, je rust en vertrouwen.

K Baars