Mick Töller

Fysiotherapeut

Mick is sinds 2014 werkzaam als fysiotherapeut en heeft ervaring opgedaan in verschillende vakgebieden. Tijdens zijn studie heeft hij een halfjaar in Sri Lanka stage gelopen en na zijn studie is hij begonnen als therapeut bij een kliniek welke zich specialiseerde in psychosomatische problematiek. Hierdoor is zijn interesse aangewakkerd voor de het welbevinden van de mensen. Het lichaam hoort in balans te zijn, zowel mentaal als fysiek. Na deze periode heeft hij nog enkele jaren gewerkt in een praktijk in Hilversum. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan met orthopedische revalidatie, chronische problematiek als longklachten en heeft hij mensen begeleid met spierziekten als MS.

In de 5 jaar dat Mick werkzaam is als fysiotherapeut, heeft hij zich bezig gehouden met verschillende mensen, jong en oud. Hierdoor heeft hij ervaring kunnen op doen binnen een breed scala, maar in het bijzonder gaan zijn interesse uit naar psychosociale, orthopedische en schouder gerelateerde problematiek. Ook in zijn dagelijks leven houdt hij zich bezig met een gezonde leefstijl. Meerdere malen in de week is hij te vinden in de sportschool en beoefent hij met veel plezier Crossfit. Volgens zijn inzicht brengt elk nieuwe ervaring hem weer nieuwe ideeën welke hij gebruikt om mensen verder te helpen.

Klantbeloftes: professionaliteit, duidelijkheid, oprechtheid, ervaren.

Mick is gespecialiseerd in..

Fysiotherapeut
Orthopedische revalidatie
Schouderproblematiek
Artrose therapeut
Longproblematiek

Terug naar het overzicht

Ik koos ervoor om eerst het spreekuur te bezoeken. Daar werd ik erg prettig ontvangen en hebben we eerst mijn klachten en ervaringen goed doorgesproken. Dit voelde zo goed dat ik meteen een afspraak maakte voor behandeling.

Bob Vos

René Vlek van Leefstijl heeft me stap voor stap mijn eigen conclusies laten trekken, samen met mij een training op maat gemaakt, me overtuigd van krachttraining en me langzaam en opnieuw laten kennis maken met een oude liefde: hardlopen!

Wytske van Zanten

Niets dan lof voor het team van Leefstijl Fysiotherapie!
En dan vooral voor René en Rogier.
Bijna vier jaar geleden kwam ik bij René met een serieuze hardloop blessure.

Barbara Bontekoning

Na jarenlange klachten aan de knieën, eindelijk weer pijnvrij kunnen hardlopen! Er was arthrose vastgesteld en mij verteld dat ik niet meer kon hardlopen.

Jessica de Jager

Zeer fijne en zorgvuldige benadering van mijn klachten. Na 2 afspraken al duidelijke verbetering. Er wordt erg goed geluisterd. Oefeningen zijn goed toe te passen in dagelijks leven. Locatie is schoon en prettig. Voel meer souplesse in mijn onderrug.

Marlies de Vries

De beweeglijkheid en kracht namen steeds verder toe. En na zo’n vier maanden begeleiding door Muriël stond ik weer pijnvrij op de tennisbaan.
Ja, dit lofstukje is geschreven door een dankbaar mens. Muriël, super bedankt voor je goede zorgen, je rust en vertrouwen.

K Baars