Marjolein van Driel

fysiotherapeut en leefstijl coach

Marjolein werkt sinds januari 2016 bij Leefstijl Fysiotherapie & Training. Ze studeerde af als fysiotherapeut en deed daarna ruim 12 jaar ervaring op binnen de arbeidsfysiotherapie. Haar interesse ging in de loop der jaren met name uit naar schouderklachten en hier heeft ze zich door diverse opleidingen verder in gespecialiseerd.

 

Na 11 jaar ervaring als fysiotherapeut op het gebied van schouderklachten en arbeidsgerelateerde klachten, miste ze tijdens haar behandelingen kennis op het gebied van leefstijl om haar patiënten zo nog breder te kunnen adviseren naar een hoger gezondheidsniveau. Vandaar dat ze de Post-HBO opleiding tot leefstijlcoach heeft afgerond aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid.

Binnen de gezondheidszorg spelen de laatste jaren veel veranderingen. Er is een duidelijke verschuiving naar preventie en het voorkomen van ziekten. Je eigen verantwoordelijkheid om ziekten te voorkomen staat steeds meer centraal en is er meer aandacht voor een gezonde leefstijl en gezonde arbeidsomstandigheden.

Marjolein is gespecialiseerd...

  • Fysiotherapeut
  • Schouderspecialist
  • Arbeidsgerelateerde klachten
  • Werkplek analist
  • Leefstijlcoach
  • Pijn coach
Terug naar het overzicht

Ik koos ervoor om eerst het spreekuur te bezoeken. Daar werd ik erg prettig ontvangen en hebben we eerst mijn klachten en ervaringen goed doorgesproken. Dit voelde zo goed dat ik meteen een afspraak maakte voor behandeling.

Bob Vos

René Vlek van Leefstijl heeft me stap voor stap mijn eigen conclusies laten trekken, samen met mij een training op maat gemaakt, me overtuigd van krachttraining en me langzaam en opnieuw laten kennis maken met een oude liefde: hardlopen!

Wytske van Zanten

Niets dan lof voor het team van Leefstijl Fysiotherapie!
En dan vooral voor René en Rogier.
Bijna vier jaar geleden kwam ik bij René met een serieuze hardloop blessure.

Barbara Bontekoning

Na jarenlange klachten aan de knieën, eindelijk weer pijnvrij kunnen hardlopen! Er was arthrose vastgesteld en mij verteld dat ik niet meer kon hardlopen.

Jessica de Jager

Zeer fijne en zorgvuldige benadering van mijn klachten. Na 2 afspraken al duidelijke verbetering. Er wordt erg goed geluisterd. Oefeningen zijn goed toe te passen in dagelijks leven. Locatie is schoon en prettig. Voel meer souplesse in mijn onderrug.

Marlies de Vries

De beweeglijkheid en kracht namen steeds verder toe. En na zo’n vier maanden begeleiding door Muriël stond ik weer pijnvrij op de tennisbaan.
Ja, dit lofstukje is geschreven door een dankbaar mens. Muriël, super bedankt voor je goede zorgen, je rust en vertrouwen.

K Baars